Sztárok a gyerekkórházban
Címlap / Showbiznisz / Sztárok a gyerekkórházban

Sztárok a gyerekkórházban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Pár órányi vidámság - egyelőre ezt kapták meglepetésként a Tűzoltó utcai gyermekkórház kis betegei a VIVA-tól és a sztároktól. Ennél azonban értékesebb ajándékot is szánnak a gyerekeknek és a klinikának: egy életmentő készüléket. A VIVA Teleton hétvégéjén minden évben nagyobb összeg gyűlik össze, amelyet már tavaly is a gyermekkórház javára ajánlottak fel. Puskás Peti, Lola, Kovácsovics Fruzsi, Gáspár Laci és a többiek idén úgy döntöttek, a VIVA kezdeményezése mellé állnak. 

Néhány órára önfeledt mosolyt varázsoltak a sztárok a Tűzoltó utcai gyermekkórház kis betegeinek arcára. Aki véletlenül tévedt be a klinika aulájába, azt hihette, óvodai vagy iskolai ünnepségen van: hírességek és gyerekek együtt rajzoltak, fociztak, énekeltek a vidám színekkel díszített teremben. Azt, hogy kórházban vagyunk, csak a kis kezekből kilógó kanülök és a köntösök mutatták, ezekre az órákra maguk a gyerekek is el tudták felejteni, hogy betegek, a szemükben pedig őszinte öröm csillogott. Például a kis Márkéban, akivel Puskás Peti rúgta a bőrt.


Márkkal jól összebarátkozunk. – mesélte Peti. - Örülök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, és egy kis vidámságot csempészhettünk a kórházba. Remélem, minél több pénz összegyűlik!”


„A fiam mostantól biztos, hogy Puskás Peti rajongó lesz!” – mondta büszkén Márk mamája, aki kisfiát még aznap hazavihette. A többi kis beteg azonban maradt.

Adát egy koraszülött csecsemő látványa viselte meg, hiszen majdnem három évvel ezelőtt a fiatal anyuka ikrei is a vártnál jóval korábban jöttek a világra. Ahogyan a VIVA műsorvezetője fogalmaz: ők is inkubátorban voltak.


„Olyan aprók voltak az ikrek, mint az a baba itt… Szerencsére hamar behozták a hátrányukat, és most már tizenhat kilósak! Bárcsak másoknak is ilyen szerencséje lenne!”

Gáspár Lacihoz szólni sem lehetett, olyannyira lefoglalták a kicsik. Egymás után rajzolta az autós képeket, tőle ugyanis minden gyerek ezt kérte.

„Egyet rajzoltam először, aztán mindenkinek ilyen kellett. A lányoknak rózsaszínben" – nevetett az énekes, aki – mivel neki magának is van gyermeke - megtalálta a hangot a kicsikkel. Laci és Peti egyébként hamarosan visszatérnek a kórházba, hogy Mikulás-napi koncertet adjanak a kis betegeknek.


Nemcsak a kisgyermekes Lacit és Adát hatották meg az átélt pillanatok, a Teleton hétvége összes támogató sztárja egy emberként a kezdeményezés mellé állt. Lola, Csifó Dorina, Mark, Anti Fitness Tomi, Zséda, Szabó Patrícia, Csipa, Ben és Kovácsovics Fruzsi is lelkesen játszottak a gyerekekkel, Kisón és párján, a No Thanx frontemberén, Eriken pedig jól látszott, ők bizony már most jól bánnának egy kisbabával.

„Persze, mint minden egészséges kapcsolatban, nálunk is benne van a pakliban, hogy egyszer majd közös gyerekünk lesz. Mindketten imádjuk őket, de egyelőre megelégszünk azzal, hogy a Tűzoltó utcaiaknak gyűjtünk, reméljük, minél több pénzt!” – árulta el Kisó.


A VIVA Teleton hétvégéje december 20-21-én kerül képernyőre. Az élő műsor során végig lehet telefonálni, és az emelt díjas hívásokból befolyt összeg a kórházhoz vándorol. Az adakozásra azonban előbb is van lehetőség, hiszen a telefonszám már a hónap elejétől él.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3164 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x