Teljesen abszurd! Eljárás egy négyéves kisgyerek ellen!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Teljesen abszurd! Eljárás egy négyéves kisgyerek ellen!

Teljesen abszurd! Eljárás egy négyéves kisgyerek ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

Hajnali háromkor riasztott az üzlet védelmi rendszere. A rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek, ám egy nyitott ajtón kívül semmi mást nem találtak. Biztos ami biztos, fegyverrel mentek be a sötét üzletbe, ahonnan fura zajokat hallottak. Brrrrr... brrrrr... 


Rendezvénynaptár
A texasi Beaumontban található Family Dollar boltba riasztották hajnali háromkor a rendőröket, miután megszólalt az üzlet riasztója. A kiérkező zsaruk a bejárati ajtót zárva találták, ám egy mellékbejárat nyitva volt. Mivel nyilván valóan betörés történt, a biztonság kedvéért fegyverrel mentek be a sötét üzletbe, ahol senkit sem láttak, ám furcsa zajok hallatszottak a sötétből. Berregés, brümmögés, és egyéb nem mindennapi hangok, ezért a rendőrök igen óvatosan közelítették meg a titokzatos zajforrást. Legnagyobb meglepetésükre, a polcok között az egyik szomszédos házban lakó négyéves kisfiút találták, aki fegyvert markoló rendőrök láttán barátságosan mosolygott, és játékait mutogatva hívta őket, tartsanak vele az éjszakai mókában.

A megkönnyebbült járőrök sóhajtva eresztették le a fegyvereket, és kihalászták a játékautók és plüssmackók közül az elbitangolt csemetét, aki arra vonatkozóan, hogy mi a frászt keres hajnalban egy üzletben magától értedődően mutatta a játékait. Végül a rendőrök hazavitték a szomorkodó lurkót, aki nem igazán akart megválni a játékoktól, és átadták a csodálkozó szülőknek, akik észre sem vették, hogy csemetéjük meglépett az éjszaka leple alatt. A rendőrség megállapította a biztonsági kamera felvételeiből, hogy a kicsi egy nyitva hagyott mellékajtón ment be, miután a bolt főbejárata zárva volt. A betörés miatt eljárás indult, ám az ügy kivizsgálásáig a gyerek a szüleivel maradhat. Kérdés persze, hogy egy négyéves, csintalan kisfiú helyett miért nem a szülők ellen indult eljárás, akik azt sem tudták, hol jár a csemetéjük hajnali háromkor? Az egészben a legszebb, hogy a kisfiú csak játszani akart, érdemes lenne megvizsgálni, vajon miért nem otthon tette ezt? Nyomozás helyett lehet, hogy érdemesebb lenne kicsit elbeszélgetni a szülőkkel, remélhetőleg azért ez is megtörténik majd. 
 
[ 620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x