Gyémántcsörgö és milliós babaszoba - sztárbébik, akik...
Címlap / Showbiznisz / Gyémántcsörgö és milliós babaszoba - sztárbébik, akik szülei durván túlzásba viszik a luxust

Gyémántcsörgö és milliós babaszoba - sztárbébik, akik szülei durván túlzásba viszik a luxust

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Soha nem látott babadömping volt tavaly Hollywoodban, rengeteg apróság látta meg a napvilágot, köztük több ikerpár is. A boldog szülők igyekeznek mindent megadni a piciknek, ám vannak, akik időnként túllőnek a célon. Tényleg gyémántcsörgőre van szüksége egy újszülöttnek? 

 

Angelina Jolie és Brad Pitt több mint 1 millió dollárért rendezte be újszülött ikreik babaszobáját. A legdrágább kasmírtakarókat vették meg, exkluzív, egyedi babruhákat, különleges és ritka fából készült bútorokat, de még arra is odafigyeltek, hogy a szőnyegek és függönyök illeszkedjenek franciaországi kastélyuk stílusához. Érdekes, hogy Angelina, aki egyébként rendszeresen tölti idejét Afrika szegény falvaiban, és ha kell a földön alszik, vajon miért költött ennyi pénzt a picik szobájára? Vajon hány éhező gyermek lakott volna jól abból az 1 millióból? Az ikreknek valószínűleg mindegy, mennyibe került az ágyneműjük, ám az már valószínűleg nem, hogy a hat gyerekes családban mennyi idő jut rájuk..


HarmoNet tipp: Brad Pitt és Angelina Jolie méregdrága babaszobája >>

Ennél is elképesztőbb Gwen Stefani pazarlása, aki kisfiát gyémántberakásos kiskanállal eteti. A luxusevőeszköz értéke 4000 dollár, így Zuma Nesta Rock (ismét egy igen különc névadás) elmondhatja majd magáról, hogy „ezüstkanállal” evett – egészen pontosan gyémánt kanállal. Az extravagáns énekesnő második gyermekét minden földi jóval elkényezteti, ám ellentétben a Jolie-Pitt párossal nem tette pénzzé kicsinye fotóit, együttese honlapján bárki ingyen megszemlélheti az apróságot.


HarmoNet tipp: Sztárcsemeték idióta nevei - a legbrutálisabb ötletek szülőktől >>

Az abszolút csúcs mégis Jennifer Lopez, aki csak az előkészületekre elszórt potom másfél milliót. Az ikrek, Emme Marbiel és Maximilian David Muniz nem viselik kétszer ugyanazt a ruhácskát, minden öltöztetésnél újat kapnak - ami valljuk be, nem biztos, hogy egészséges, sokkal könnyebb egy bolti ruhától valami bőrbajt elkapni az első pár mosás előtt. Az 1000 dolláros fajtából. Jennifer, aki szintén szépen kaszált ikeri fotóival, méregdrága, szintén gyémánt berakásos csörgőket rendelt az apróságoknak - fura, hogy nem fél, hogy az apró ékkő kiesve fulladást okozhat! Így a picik egész nap rázzák a rongyot – akarom mondani a csörgőt – mamájuk legnagyobb megelégedésére.

HarmoNet tipp: Jennifer Lopez ismét kicsinálta a babysittert! >>


A sok hibbant sztár úgy véli, mindent meg kall adni a kis csöppségeknek, ám nem biztos, hogy az apróságok számukra kacatszámba menő drágaköves játékokra vágynak meg horribilis összegbe kerülő babruhákba. Valójában egyetlen híresség van, aki tényleg azt nyújtja ikreinek, amire egy babának szüksége van. A béranya miatt sokat kritizált Ricky Martin ugyanis minden idejét a picikkel tölti, ő pelenkázza, eteti, fürdeti őket. Nem vett fel dadust, és a karrierjéről is lemondott a gyerekek kedvéért. Énekel nekik, játszik velük, minden percben személyes kapcsolata van a babákkal. Ugyan gyémántos cuccokat nem vesz nekik, és nagyon kerül minden felhajtást, mégis ő nyújtja az igazi luxust és valószínűleg mégis az ő kicsinyei a legelégedettebb és legboldogabb babák egész Hollywoodban. Csak a többiek nem jönnek rá erre…


HarmoNet tipp: Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky is ezt választotta >>

 
 
[ 7106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x