Csaknem szívrohamot kapott Ben
Címlap / Showbiznisz / Csaknem szívrohamot kapott Ben

Csaknem szívrohamot kapott Ben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Új szerepben próbálta ki magát Ben. A VIVA műsorvezetője az Interaktívban debütált, és bizony nem volt egyszerű az első két élő adása: annyira izgult, hogy a szíve percenként 146-ot vert, ám végül sikerrel vette az akadályt. 

Először mutatta meg Ben, mit tud élő adásban. A műsorvezető az elmúlt közel egy évben vezetett már slágerlistát, mozis műsort, Megállót, de arra még nem volt lehetősége, hogy élőben is kipróbálja magát. Úgy tűnik azonban, megért a feladatra, és a VIVA vezetősége bizalmat szavazott neki: ő lett az Interaktív egyik műsorvezetője, Ada és Zola mellett. Ben nagyon élvezi az élő adásokat.


„Az első élő adásom előtt 146 volt a pulzusom – nevetett Ben. – Nagyon izgultam, de túléltem, és a következőket már nagyon várom. Annyira élveztem, hogy ha lehetne, minden Interaktívot én vezetnék! Persze, elemezgettük, milyen hibákat követtem el, és nagyon sokat kell még tanulnom, de megtaláltam a műfajt, ami a legközelebb áll hozzám. Remélem, mindenkinek tetszik!” – tette hozzá a műsorvezető, aki a délutáni beszélgetős műsor mellett a Megálló házigazdája is a csatornán.

A műsorvezetőt szerelme, Fruzsi is támogatta. Az énekesnő az előtérben szurkolta végig az élő adást.


„Ben előző éjszaka már aludni sem tudott, annyira izgult. Együtt írtuk a szövegét, hogy mit mondjon majd, tervezgetett. Az adás alatt azonban én voltam az, aki jobban stresszelt. Ő nagyon jól érezte magát, elemében volt, és nagyon büszke vagyok rá!” – árulta el Ben kedvese, Kovácsovics Fruzsi.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x