Nyilvánosságra hozták Ben Affleck kislányának nevét
Címlap / Showbiznisz / Nyilvánosságra hozták Ben Affleck kislányának nevét

Nyilvánosságra hozták Ben Affleck kislányának nevét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Január 6-án született meg a színész második gyermeke. Ben Affleck és felesége, Jeniffer Garner már nagyon várták a kis apróságot, akinek a nemét sokáig titokban tartották, nevét pedig csak most árulták el. A kis Violet hugicája igazán hangzatos nevet kapott. 

 

A 3 éves kis Violet január 6-án kapott egy hugicát. A baba nemét sokáig titkolta a sztár páros, Ben Affleck és Jennifer Garner, de még mindig előbb elárulták, hogy kislányról van szó, mint azt, hogyan is hívják a csemetét. Nos, végre ez is kiderült! A 36 éves Ben és a szintén 36 éves Jennifer az igen hosszú és hangzatos Seraphina Rose Elizabeth nevet választotta az újszülöttnek.

A kicsi igazán boldog lehet, hiszen ellentétben a szokásos őrült nevekkel, neki szülei szép, és ritka, de mégis normális nevet adtak, ugyan úgy, mint nővérének, Violetnek. Az újszülött körül szerencsére nem csak a névadás volt rendben, Jennifer jól viselte áldott állapotát, és a szülés is komplikáció mentesen zajlott. Bizonyára ez is hozzájárult ahhoz, hogy Ben és Jennifer már most közölték, nem állnak meg két babánál. Legalább négy gyerkőcöt szeretnének, és minden álmuk, hogy a két leányzó után most két fiúcska következzék. Az elmúlt időben szinte hetente potyogtak a babák Hollywoodban, soha ennyi apróság nem látott napvilágot, mint az elmúlt évben. Ez a folyamat folytatódni látszik, hiszen nemrég született meg Lisa Marie Presley két babája is. Az Affleck házaspár is szeretne mielőbb még két babát, és a jelek szerint ennek semmi akadálya!

HarmoNet tipp: Gyémántcsörgö és milliós babaszoba - sztárbébik, akik szülei durván túlzásba viszik a luxust >>


 
 
[ 1196 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x