Babát vár az egykori teniszcsillag?
Címlap / Showbiznisz / Babát vár az egykori teniszcsillag?

Babát vár az egykori teniszcsillag?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Tőle szokatlan módon bő ruhában jelent meg az egykori teniszcsillag, Anna Kurnyikova. A lesifotósok azonnal le is csaptak rá, és a képek tanúsága szerint nem véletlen, hogy a hölgy lengébb ruhába bújt, mint eddig szokása volt. 

 

Anna Kurnyikova valószínűleg babát vár, erre utal bő ruhája, ami igen szokatlan tőle. Anna eddig mindig feszes és szinte semmit sem takaró ruhákban jelent meg, hiszen nagyon büszke szép alakjára. Amikor a háza körül lesben álló fotósok meglátták a bő felsőben, alig hittek a szemüknek: még a laza ruha sem takarta Anna kerekedő pocakját. A paparazzók szorgalmasan kattintgattak, a képek azonnal szenzációt keltettek. Leginkább azért, mert Anna nemrég kidobta barátját, Enrique Iglesiast, akivel már évek óta együtt éltek.

HarmoNet tipp: Kidobta Enriquet a szexi teniszcsillag >>

Az egykori modell és teniszsztár akkor azt mondta, hogy köztük mindennek vége, Enrique viszont csak múló szeszélynek titulálta a dolgot.
Lehet, hogy a baba miatt vesztek össze? Vagy éppen a várandósság miatt volt Anna veszekedősebb a szokásosnál? Vannak akik szerint a háttérben más férfi áll, és nem biztos, hogy Anna Enriquetől vár gyereket, ezért szakított vele. A kérdés túl sok, és Anna szóvivője nem hajlandó nyilatkozni, ami már önmagában is gyanús. Az igazság kiderülése persze csak idő kérdése, és látva Anna pocakját, valószínűleg nem kell sokat várni.

 
 
[ 1301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x