HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-22
Címlap / Showbiznisz / Az állatoknak is van lelkük!

Az állatoknak is van lelkük!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-22

A személyes kapcsolat állat és gazdája között meghatározó. A gyümölcsöző kapcsolat követelménye, hogy az ember kialakítsa a megfelelő kontaktust az állattal, így az valóban baráttá, társsá válik, és meghálálja a lelki törődést. Látványos bizonyítéka ennek, hogy a nevet viselő tehenek például több tejet adnak. 

 

Rendezvénynaptár
A Newcastle University kutatói egy érdekes jelenséget vizsgáltak: azok a tehenek, akiknek saját nevük van, több tejet adnak. Az észrevételt azok a gazdák tették, akik marhatenyésztéssel foglalkoznak, és az egyetem kutatói azonnal lecsaptak a remek témára. A felmérést 500 brit gazda – és természetesen állataik - bevonásával végezték, és a látványos eredmény szerint a saját nevet viselő bocik évente 250 literrel több tejet adnak, mint személytelen társaik. Ennek ellenére a vizsgálatban részt vett állattartók közül csak 46% ad nevet teheneinek, a legtöbben nem foglalkoznak ilyen aprósággal. Legjobb esetben is csak „hölgyem”, „kisasszony”, „asszonyom” néven szólítják a tehénkéket, ám akik igazi nevet adnak állataiknak, jobban járnak!


A tehenek igen érzékeny lények, és fontosak számukra a szociális kapcsolatok, nem csak egymás között, hanem az emberekkel is. A névadás első sorban nem azért fontos, hogy az állatok könnyebben megkülönböztethetőek legyenek, hanem egy olyan személyes kapcsolat kialakításához vezet, amelyben az állat jobban érzi magát. A gazdák szerint minden bocinak önálló személyisége van, és ha ezt a gazda figyelembe veszi, a tehénke bővebb tejadaggal hálája meg. A kutatás eredményeként így leszögezhetjük, az állatoknak is van lelke – a teheneknek minden bizonnyal!

HarmoNet Fórum tipp >>

 
 
[ 1270 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x