Eladó Versace villája!
Címlap / Showbiznisz / Eladó Versace villája!

Eladó Versace villája!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A villa mellé a kanál, kés, a teljes étkészlet az ebédlő bútorral, az étkező, a hall, a háló, valamint a villa is. És minden, ami a villában található. Festmények, műkincsek, szobrok, az utolsó asztalterítőig, székig, pohárig és villáig. 

Elárverezik Versace hagyatékát. Egészen pontosan 12 éve lezárt villáját a Comói-tó partján. A Villa Fontanelle az 1800-as évek elején épült, Lord Charles Currie megbízásából. Versace 1977-ben vásárolta meg a leromlott állapotú épületet, és hatalmas összegért felújítatta. Az elkészült épületet telezsúfolta műkincsekkel, festményekkel, szobrokkal, különlegesen értékes bútorokkal, és a sztárvilág krémjét látta vendégül benne. A csodálatos épület, amely festői környezetben áll, a divattervező halála óta üresen, lezárva áll. Most árverésre kerül, ahol az utolsó szögig mindent eladnak belőle, és még az sem elképzelhetetlen, hogy az épület is gazdára talál majd. Egyelőre 550 darab berendezési tárgy került fel az aukciós katalógusba, szobrok, antik bútorok, festmények, vázák, apróbb tárgyak, ezüst étkészlet, porcelánok.

Itt is remek holmik várnak!>>

A londoni Sotheby’s aukciósház március 18-án tartja a máris hatalmas érdeklődés övezte árverést, és előreláthatóan 2, 5 millió euró bevételre számítanak. A tárgyak értékét jóval megnöveli, hogy tulajdonosuk a kegyetlenül meggyilkolt, zseniális divattervező, Gianni Versace volt. A legnagyobb értéket Antonio Canova két, egykor Versace hálószobájában álló, életnagyságú férfit ábrázoló szobra képviseli, melyeknek kikiáltási ára 22,5 ezer euró. Árverésre kerülnek a korábban Rómában, a Borghese palotában álló cseresznyefából készült olasz könyvszekrények is, amelyeket Karl Roos német művész faragott 1814-ben, és Versace saját villája számára megvette azokat. Ezeken a nagyobb berendezési tárgyakon kívül rengeteg „apróság” kerül eladásra, köztük számos festmény az 1700-as és 1800-as évekből. A gazdag műgyűjtők, pénzes Versace rajongók, villogni kívánó sztárok és milliárdos üzletemberek egész hada várható a szerdai aukcióra, ahol egy-két darab valószínűleg mesébe illő áron kel majd el.
 



 

HarmoNet tipp: Eladó Tom Jones háza>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x