Biszex lány keresi élete szerelmét
Címlap / Showbiznisz / Biszex lány keresi élete szerelmét

Biszex lány keresi élete szerelmét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Újabb nagy Ő keresésnek lehet szemtanúja a hazai közönség, most azonban minden eddiginél botrányosabb formában. A Tila Tequila - Szerelem egy húzásra című műsorban figyelemmel kísérhetjük, hogyan találja meg Tila a párját hétköznaponként és szombaton az MTV műsorán. A leszbikus és heteroszexuális versenyzők mind ugyanannak a lánynak a kegyeiért küzdenek. A csavar pedig az, hogy a versenyzőknek a műsor elején fogalmuk sincs arról, hogy Tila bizony biszexuális... A botrányokkal teli műsor hatalmas sikerrel futott Amerikában. 

 

Az új reality show Tila Tequila - Szerelem egy Húzásra hatalmas sikert aratott Amerikában, ahol Tila Tequila keresi élete szerelmét, lányok és fiúk között is egyaránt. Főszereplőnk ugyanis - biszexuális. A lelkes versenyzők tábora 16 leszbikus és 16 heteroszexuális pasiból lett összeválogatva, akik a műsor elején mit sem tudnak arról, hogy a nagy Ő szexuális beállítottsága bizony nem teljesen egyezik az övéikkel.  A műsort botrányok sorozata övezi, több szervezet és egyház is felháborodott rajta a tengerentúlon.

A Tila Tequila - Szerelem egy húzásra az amerikai MTV második legnézettebb műsora volt, így második szériájának forgatása már el is kezdődött az Egyesült Államokban. És hogy mi lett Tila első szériás választottjával? A hazai MTV műsorán ez is kiderül!

Tila Tequila- Szerelem egy húzásra - minden hétköznap 21 órától az MTV műsorán!

 
 
[ 5552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x