Biszex lány keresi élete szerelmét
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Biszex lány keresi élete szerelmét

Biszex lány keresi élete szerelmét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Újabb nagy Ő keresésnek lehet szemtanúja a hazai közönség, most azonban minden eddiginél botrányosabb formában. A Tila Tequila - Szerelem egy húzásra című műsorban figyelemmel kísérhetjük, hogyan találja meg Tila a párját hétköznaponként és szombaton az MTV műsorán. A leszbikus és heteroszexuális versenyzők mind ugyanannak a lánynak a kegyeiért küzdenek. A csavar pedig az, hogy a versenyzőknek a műsor elején fogalmuk sincs arról, hogy Tila bizony biszexuális... A botrányokkal teli műsor hatalmas sikerrel futott Amerikában. 


Rendezvénynaptár
Az új reality show Tila Tequila - Szerelem egy Húzásra hatalmas sikert aratott Amerikában, ahol Tila Tequila keresi élete szerelmét, lányok és fiúk között is egyaránt. Főszereplőnk ugyanis - biszexuális. A lelkes versenyzők tábora 16 leszbikus és 16 heteroszexuális pasiból lett összeválogatva, akik a műsor elején mit sem tudnak arról, hogy a nagy Ő szexuális beállítottsága bizony nem teljesen egyezik az övéikkel.  A műsort botrányok sorozata övezi, több szervezet és egyház is felháborodott rajta a tengerentúlon.

A Tila Tequila - Szerelem egy húzásra az amerikai MTV második legnézettebb műsora volt, így második szériájának forgatása már el is kezdődött az Egyesült Államokban. És hogy mi lett Tila első szériás választottjával? A hazai MTV műsorán ez is kiderül!

Tila Tequila- Szerelem egy húzásra - minden hétköznap 21 órától az MTV műsorán! 
 
[ 5774 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x