Debreczeni Zita: "Nehezen tudom megkérni a saját kezem!" -...
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita: "Nehezen tudom megkérni a saját kezem!" - A modell bevallotta: babát szeretne!

Debreczeni Zita: "Nehezen tudom megkérni a saját kezem!" - A modell bevallotta: babát szeretne!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mint ahogyan már mindannyian hallhattuk, a modell nemrég szakított exével, Kedves Ferenccel, aki információk szerint igen gáláns ajándékokkal: luxusautóval és sok pénzzel lepte meg Zitát. A modell a friss szakítás után a Tabu Tv-nek most pont gyermekvállalásról beszélt! 

Az elmúlt napokban Debreczeni Zita magánéletétől volt hangos a magyar bulvársajtó. Szakítás, drága ajándékok, nyilatkozatok és kitalációk hada várta a bulvárfogyasztókat. "Az én magánéletemmel mindig szerettek foglalkozni az újságok. Nem tudom hogy én milyen ember lehetek, de valamiért nekem bármikor bármilyen párkapcsolatom volt, azt nagy előszeretettel kikezdték" - mondta el a Tabu Tv riporterének Debreczeni Zita.


Bár nemrég véget ért az egyik magazinműsor forgatása ahol a modell műsorvezetőként szerepelt, de így sem áll meg az élet! Zitát a különféle cégek elárasztják a sok kisebb megbízásokkal, egy illatmárka és egy ételszállító vállalat arca is lesz, na meg fotósként is kipróbálja magát. Persze valószínűleg nem kell féltenünk őt anyagilag, hiszen a pletykák szerint igen csak jól jött ki a Kedves Ferivel való szakításból. De vajon mikor veszik már feleségül, és mikor lesz gyermeke a modellnek?

"Nagyon nehezen tudom megkérni a saját kezem. Alapvetően egy olyan ember vagyok, aki imádja a gyerekeket, és nemsokára 29 leszek, szóval eléggé babáznék otthon. Ennek majd eljön az ideje, valószínűleg meg fogok találni egy olyan férfit, akinek ugyan olyan gondolkodása lesz mint nekem, és ha majd együtt mind a ketten szeretnénk, akkor majd lesz babánk" - mesélte a modell a Tabu Tv munkatársának.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7429 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x