Leó csótányokat tett az asztalra és verekedett
Címlap / Showbiznisz / Leó csótányokat tett az asztalra és verekedett

Leó csótányokat tett az asztalra és verekedett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Kedd este Leó látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. A híresség számos fordulattal szolgált a vacsora ideje alatt, kezdve azzal, hogy óriás csótányait díszként a vacsoraasztal közepére helyezte. A gyakorlott szakács menüjét kincskereséséből fedezte, majd az este folyamán verekedésbe is keveredett. 

 

Leó nem mindennapi hobbijával keresett pénzt vacsorájához. „Ha van egy kis időm, kincset szoktam keresni. Nagyon sok jó dolgot lehet találni, egy fémdetektorom is van, hogy hatékonyabb legyek. Egy régiségkereskedő barátomnál adok el rengeteg dolgot, a türelem kifizetődik.” – mesélte Leó. – „Rendszeresen főzök, így ez nem okozott gondot, igaz, hogy most olyan fogásokat készítettem, amit korábban csak egy-két alkalommal főztem.” – tette hozzá a híresség.


A házigazda pénzszerzésén túl más érdekességgel is készült. „Mindenki virágcsokrot rak ki asztaldísznek, gondoltam, én újítok. Így az óriás csótányaimat raktam oda az asztal közepére. Mindenki meglepődött, de a csajok meg is fogdosták őket, úgyhogy nem taszítottak nagyon senkit sem.” – emlékezett vissza Leó, aki az este folyamán verekedésbe keveredett. A híresség lakása előtt elcsattant egy pofon, amitől befagyott a hangulat, Dér Heni még sírdogált is ijedtében.


 
 
[ 1884 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x