Judit szerelemmel küzdene az AIDS ellen
Címlap / Showbiznisz / Judit szerelemmel küzdene az AIDS ellen

Judit szerelemmel küzdene az AIDS ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A lehető legegyszerűbb, ám egyben leghatásosabb eszközzel kíván küzdeni a rettegett kór ellen a férje által megfertőzött magyar asszony, Judit. 

„Szerelem betegség ellen” – ez a neve annak a közhasznú egyesületnek, amelyet most alapított Magyarország első AIDS-perének sértettje, a negyvenkilenc esztendős K. Judit , aki évek óta fertőzött. A szerencsétlenül járt asszony a betegség veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet, illetve a megelőzésben kíván segítséget nyújtani a fiataloknak.


Judit szerint a lehető legegyszerűbb, egyben leghatásosabb "eszköz" az AIDS ellen nem más, mint a szerelem. Ha csak azzal osztjuk meg a hálónkat, akit szeretünk, és nem bújunk ágyba fűvel-fával, sokkal kevesebb esélyünk lesz arra, hogy elkapjuk a rettegett vírust, mint ledérebb embertársainknak.

Igaz, Judit sem léha életformájának "köszönheti" betegségét: hűtlen férje fertőzte meg, aki ellen ezért eljárás is indult. K. Zoltánt (30) azzal vádolják, hogy két nőnek adta át a HIV vírust. A vád szerint előbb B. Gabriellát (28), majd nejét, K. Juditot (49) fertőzte meg. A bíróság tavaly úgy döntött: nem bizonyítható, hogy a hölgyek tőle kapták el a betegséget. Miután nyugdíjazták a bírónőt, ítéletét megsemmisítették, és új eljárás indult, amely júniusban kezdődik.

Amíg az igazságszolgáltatás malmai őrölnek, addig Judit sem tétlenkedik: "Fiataloknak beszélnék a betegségről, fiatalosan. A cél, hogy felvilágosító kampányt rendezhessek az iskolákban" – magyarázta az asszony.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1163 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x