Győzike öt éven át hülyítette az országot
Címlap / Showbiznisz / Győzike öt éven át hülyítette az országot

Győzike öt éven át hülyítette az országot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az ország egyik legnépszerűbb televíziós programjáról, a Gáspár-család életét bemutató "valóságshow-ról" a főszereplő elárulta: sok mindenhez volt köze a műsornak, de legkevésbé épp a valósághoz. 

Öt éven át szórakoztattam az országot, és most új életet kezdtem – közölte Győzike Kepes András kamerája előtt. A Romantic egykori frontembere hozzáetette: imitált, és a bulvársajtónak jó pénzért tálalt "magánéletével" közel sincs egyedül a magyar médiában: "Mindent tudatosan tettem. Például négy hónapig éltünk abból, hogy Beával eljátszottuk a válásunkat. Mellesleg, ma is van egy házaspár, amely ugyanebből csinál pénzt. "

Harmonet tipp: Liptai és Gesztesi - se veled, se nélküled? >>



"Nem én vagyok buta, hanem az emberek, akik elhitték a történeteinket. Éveken át játszadoztam az országgal, és megérte. Más kérdés, hogy amit ez idő alatt felépítettem, azt el is veszítettem, de a show közben szerzett rengeteg élményt senki sem veheti el tőlem" – összegzett Győző. Kepes András szerint a roma showman mesterien manipulálta a médiát és a nézőket.

- Az érdekelt engem igazán, ki az az ember, aki a magyar kereskedelmi televíziózás történetének egyik legsikeresebb műsorát produkálta. A nézők közel hatvan százalékát képes volt a képernyő elé ültetni, ami szinte páratlan teljesítmény. Győzike igazi, modern kori bohóc. A legnagyobb titka lehet, hogy míg a sztárok általában ki vannak szolgáltatva a sajtónak, Győzi kitűnően és tudatosan használja a médiát – szögezte le Kepes, akit a jelek szerint nem rázott meg Győzi vallomása, mint, ahogyan nyilván senkit sem, aki kicsit is jártas a televíziózásban. Az előre beállított jelenetek, valószerűtlen szituációk, életszerűtlenül, statiszta módjára viselkedő mellékszereplők egyébként egyre több figyelmes laikusnak is szemet szúrtak. Internetes fórumokon, honlapokon, blogokban többen utaltak már rá korábban is, hogy a "valóságshow", és a kürülötte csapott hírverés a Gáspár család "botrányaival" együtt valójában jól megtervezett médiacirkusz csupán.

Jó színész és jó marketinges. Ez a mozi csak részben szól Győzikéről. Rajta keresztül bemutatja azt a világot, amelyet bulvárnak nevezünk. Győzike pontosan ismeri ezt, és kiváló érzékkel keveri az ál- és a valódi valóságot – összegezte Kepes András, s ami azt illeti, szavaival nehéz lenne vitába szállni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x