Összeszólalkoztak a VIVA Comet zsűritagjai
Címlap / Showbiznisz / Összeszólalkoztak a VIVA Comet zsűritagjai

Összeszólalkoztak a VIVA Comet zsűritagjai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Parázs vitába torkollott a VIVA Comet klipzsűrijének megbeszélése a minap. Kisó, Patrícia, Philip és Kristóf, valamint Timo, aki telefonon kapcsolódott be a döntéshozatalba, egyáltalán nem tudta eldönteni, hogy az öt jelölt kisfilm közül melyiknek ítéljék oda a Legjobb videoklip címet. Elárulták, két klip között nagyon nehéz volt a választás - végül meg is másították eredeti döntésüket! 

Kiss Orsi, Patrícia, Philip, Kristóf és Timo – ők öten voltak a Legjobb videoklip kategória ezévi döntnökei. És talán minden eddiginél nehezebb volt a választás, hiszen öt zseniális kisfilm versenyzett az elsőségért. Zséda az  És megindul a Földdel és a Fekete rúzzsal, Puskás Peti az Állítsuk meg a világottal. A NOX a Hiszed-e méggel, az Anti Fitness Club pedig a Miért hazudommal esélyes a kategóriában.


„Azért volt nehéz a döntés, mert sokféle szempontot figyelembe lehet venni ilyenkor: például, hogy mekkora költségvetéssel készült a klip, és mennyi energiát, technikát tettek bele, vagy éppen milyen új oldaláról mutatja meg az előadót… A NOX-on látszott, mennyi odafigyeléssel, minden apró részlet kidolgozásával és milyen technikai háttérrel forgattak. Zsédát például teljesen új oldalról mutatta be ez a két video, Puskás Petiről pedig a sajátja megmutatta, milyen karizmatikus előadó, és hogy nem kell sok pénz, csak egy jó ötlet. Az Anti Fitness Club pedig jól megoldotta ezt a modern Rómeó és Júlia történetet, nagyon jó képben, jó elemek vannak a klipben. Nagyon nehéz megegyezni a legjobban, mert mindegyik igazán jó!” – mondta Kiss Orsi.


Hogy kié a nyertes klip? Hamarosan napvilágot lát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1427 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x