A nő virág, ami elgazosodik - Dopeman TSZ elnökös vélekedése...
Címlap / Showbiznisz / A nő virág, ami elgazosodik - Dopeman TSZ elnökös vélekedése a nőkről!

A nő virág, ami elgazosodik - Dopeman TSZ elnökös vélekedése a nőkről!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nem volt olyan, ami nem volt. Sokat éltem, ezáltal sokat is tapasztaltam. Egy nő olyan, mint egy növény, egy virág. Öntözni kell, figyelmesnek kell vele lenni, de egyensúlyt kell tartani, mert ha túl sok öntözést, vagy kedveskedést kap, akkor elgazosodik. 



Egy nő olyan, mint egy növény… -mondja Pityinger László, aki valójában Dopeman. Ezzel a pityingeres névvel tényleg csak TSz karrierre lett volna lehetősége, jobban járt a művésznével, de a válekedése a nőkről kissé akkoris földműves. (Csak hogy ne parasztozzam le direktben)

„Az én életemben mindenféle szituáció volt. Nem volt olyan, ami nem volt. Sokat éltem, ezáltal sokat is tapasztaltam. Egy nő olyan, mint egy növény, egy virág. Öntözni kell, figyelmesnek kell vele lenni, de egyensúlyt kell tartani, mert ha túl sok öntözést, vagy kedveskedést kap, akkor elgazosodik.
Százöt kilósan sem voltam rossz kinézetű.

Kicsit pocakos voltam, széles mellkassal, nagy háttal, borzalmas bicepsszel, mint egy hasas olasz férfi. Az, hogy valakinek a külseje esetenként előnytelen, az nem jelenti azt, hogy nincs meg az ő belső szépsége, varázsa, vagy az ő különlegessége a világban. Rengetegszer nem épp előnyös külsejű emberek vitték előrébb a világot egy találmánnyal, egy tudományos cselekedettel, vagy éppen egy hatalmas harci feladattal.”- mondta Pityinger László, akit az udvarlásról kérdeztek.

A Sztárportré sorozat rádióban ezen a héten is 18 helyen országszerte!
www.sztarportre.hu


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3217 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x