HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22
Címlap / Showbiznisz / Utasi Árpi: Mintha kést forgatnának a szívemben!

Utasi Árpi: Mintha kést forgatnának a szívemben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22

Annak idején nem kis felzúdulást keltett, mikor tavaly ősszel a Csillag születik-ben ismertté vált Utasi Árpit mindössze egy évad után kirúgták a Veszprémi Színház Indul a bakterház című előadásából. Most még nagyobb a felháborodás, hiszen a társulat nyíregyházi vendégszereplését még mindig a kis mesemondó képével reklámozzák. 

 

Tavaly szeptemberben egyetlen színházi évad után megváltak Veszprémben a Utasi Árpitól, aki Bendegúz szerepét játszotta a darabban. A délvidéki kisfiú azóta sem heverte ki teljesen a szinte egyenesen rá szabott szerep elvesztését.


A színház most azonban még egy lapáttal rátett a megaláztatásra: a Nyíregyházi Nyáresték keretében zajló vendégszereplés plakátján még mindig Árpi látható a felvágott nyelvű pásztorfiú szerepépben.

A kis mesemondó úgy érzi, kihasználták Veszprémben, még mindig nagyon fáj neki, hogy kirúgták. Ezzel a hirdetéssel csak forgatják a kést a szívemben - panaszkodott Árpi. Mamája szerint annak idején nagyon jó reklám volt a színháznak, hogy a népszerű kisfiú alakította Bendegúzt, ám, mikor márnem volt szükség rá, egyszerűen "lapátra tették".

A Veszprémi Petőfi Színház tagadta, hogy továbbra is marketing célokra hasznánák fel Árpi képét. Szerintük az történhetett, hogy a nyíregyházi fesztivál szervezői még egy régebbi képet vettek át tőlük, s ez került a plakátra.

 
 
[ 1426 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x