A zsaruk nem díjazzák Dér Heni humorát - évekre lecsukhatják...
Címlap / Showbiznisz / A zsaruk nem díjazzák Dér Heni humorát - évekre lecsukhatják a megasztárost!

A zsaruk nem díjazzák Dér Heni humorát - évekre lecsukhatják a megasztárost!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Dér Heni alaposan ráfaraghat egy lazának szánt nyilatkozatára. Az énekesnő talán csak villantani akart valami rendkívüli vagányságot, ám most úgy tűnik, a rendőrség nem díjazza a humorát.  

 

Heni még májusban egy bulvárlapnak tette azt a nyilatkozatát, amely most komoly bajba sodorhatja. Az egykori megasztáros akkor azt mondta, időnként egyszerűen bekattan, és olyankor szembehajt a forgalommal.

El is mesélt egy esetet, amikor "túl átlagos napja volt", ezért este gondolt egyet, és egy pirosnál az ellenkező oldali sávba tért át, majd padlógázzal elkedzett repeszteni. A rémült autósok dudáltak, és ordibáltak, de Heni csak kacagott rajtuk, és szlalomozott köztük.

Minden bizonnyal a rendőrségtől is olvasta valaki a cikket, és nem díjazhatta az énekesnő "csínytevését". A hatóságok ugyanis vádat emeltek, egyelőre még csak "ismeretlen tettes" ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt. Ha bebizonyosodik, hogy nem csak szájkaratéról van szó, és a történet igaz, akkor vádemelésre is sor fog kerülni.

Heni nem kis bajban van, ugyanis ez a fajta kihágás már nem egyszerűen szabálysértésnek, hanem bűncselekménynek minősül. A megasztárosnak tehát nem csak a jogsija van veszélyben, de akár három évre is hűvösre tehetik, ha egy szigorúbb bíróval akad össze.
 
 
[ 2883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x