Sugarloaf Szabi beteg?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sugarloaf Szabi beteg?

Sugarloaf Szabi beteg?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-09

Az utóbbi napokban egymás után láttak napvilágot a pletykák és találgatások a Sugarloaf oszlopos tagjának, Szabinak az egészségi állapotával kapcsolatban. A zenész a CoolTv-ben őszintén tisztázta a helyzetet. 


Rendezvénynaptár
A Cool délutáni műsorában Tóth Szabi, a Sugarloaf hathúrosa volt a vendég, akinek egészségéről nemrég kellemetlen hírek láttak napvilágot. Történt ugyanis, hogy a zenész egy sajtótájékoztatón mankóval jelent meg, ezután sorra jelentek meg az állapotát taglaló irományok: helytelenül. Szabinak ugyanis semmi komoly betegsége nincsen, ezt személyesen ő maga árulta el a Cool Live nézőinek:

- Volt egy kisebb baleset, bár még csak annak sem nevezném. Kipróbáltam a bungee-jumpingot és a kötél egy picit meghúzta a bokámat. Nem orvosi eset, nem is foglalkoztam vele, de az ugrást követő napokban túlságosan megterheltem a színpadon, és még egy kisebb ficam is közbejött, ezért mentem bottal az említett média eseményre. Persze egyből felfújták a dolgot.

Szabit ráadásul kemény fából faragták, így a kis sérülése egyáltalán nem húzta keresztül a számításait. Minden beígért és eltervezett nyári programot véghez vitt és visz a jövőben. A családi nyaraláson már túl van, kedvesével és kisgyermekével Tihanynál töltöttek el néhány kellemes napot, azóta pedig folyamatos koncertek és megjelenések tarkítják a napjait, dübörög a Sugarloaf.

- A nyaralásnak részemről vége van, most már csak a turnéra koncentrálok!

Forrás: Cool TV 
 
[ 930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x