Bujtor még mindig kómában!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bujtor még mindig kómában!

Bujtor még mindig kómában!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Nem tudják felébreszteni az egy hete kórházba került Bujtor Istvánt a mesterséges kómából a Veszprémi Kórház orvosai. A színi direktor hasi fájdalmak miatt került kórházba, de állapota súlyosnak bizonyult, így az orvosok a műtét mellett döntöttek. 


Rendezvénynaptár
Sajnos nem javult az állapota az egy héttel ezelőtt kórházba került Bujtor Istvánnak, így továbbra is kómában fekszik a Veszprémi Kórházban. A 67 éves színész-rendező, aki 2008. óta a veszprémi Petőfi Színház igazgatói posztját tölti be a Story Online információi szerint már egy ideje bélproblémákkal küszködött, amikor hasi panaszok miatt kórházba került. A hírek szerint állapota annyira súlyosnak bizonyult, hogy újra kellett éleszteni, majd feltehetően agyfunkcióiban beállt zavar miatt kómába esett, amelyből azóta sem tudták orvosai felébreszteni. A család kérésére orvosai bővebb információt nem közöltek állapotáról, annyi került nyilvánosságra, hogy fertőzés lépett fel a szervezetében, és meg kellett műteni, állapota jelenleg is súlyos.
A közgazdásznak tanult színészlegenda karrierje 1966-ban Győrben indult, később a pécsi, székesfehérvári, és több budapesti színház művésze volt, majd 2008-ban a veszprémi színház igazgatója lett. Pályafutása egészében színházi szerepei mellett filmezett, több mint 70 mozi és TV produkcióban szerepelt, köztük olyan klasszikus alkotásokban, mint a Kőszívű ember fiai, vagy a Sándor Mátyás, illetve a Bors című méltán népszerű sorozat, vagy az Ötvös Csöpi filmek. A hazai filmgyártás egyik legendájaként egy hozzá megjelenésében és temperamentumában is hasonlító világsztár, Bud Spencer magyar hangjaként is ismeri az egész ország.

Kívánjuk ezúton is mielőbbi felépülését, és teljes gyógyulását!


 
 
[ 879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x