Britney kidobta a pasiját!
Címlap / Showbiznisz / Britney kidobta a pasiját!

Britney kidobta a pasiját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Úgy látszik, a mai nap a munkakapcsolatból lett szerelmek becsődöléséről szól. Akárcsak a Nox-os Péter Szabó Szilvia, amerikai kolléganője is szakított párjával, aki egyébként a menedzsere is volt. 

 

Jason Trewick évekig küzdött Britney Spears kegyeiért. A férfi gyakorlatilag pályafutása elejétől az énekesnő menedzsere volt. Kiválóan kijöttek egymással, ám Britney sokáig nem szeretett volna többet a szakmai kapcsolatnál.


Néhány hónappal ezelőtt aztán felröppent a hír, hogy a pár az üzleti megbeszéléseken kívül is rendszeresen találkozgat. Nyár elején aztán egyértelművé vált, hogy románcról van szó. Néhány hét múlva már a lehetséges eljegyzésről cikkezett a bulvársajtó.

Ám a látszólagis idill mögött komoly ellentétek húzódtak meg. Az első mámoros időszak után kiderült, hogy Jason férfiként sem képes kilépni a szerepéből, és együttlétük minden percében menedzserként viselkedik. Barátaik szerint Britney képtelen volt elviselni, hogy amióta a férfivel járt, gyakorlatilag egy pillanatig sem tudott kikapcsolódni, állandóan meg kellett felelnie kemény üzletember hírében álló kedvese szakmai elvárásainak.

Rossz nyelvek szerint a jövőben késhegyig menő rivalizálás várható Jason és Britney gyermekeinek édesapja, Kevin Federline között, akivel több ismerőse szerint most már szívesen kibékülne az énekesnő.
 
 
[ 893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x