HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20
Címlap / Showbiznisz / A Díva, a Szöszi, a Retegett, és a Mester - összeállt a zsűri!

A Díva, a Szöszi, a Retegett, és a Mester - összeállt a zsűri!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20

Nem lesz könnyű dolga azoknak, akik a Csillag Születik következő szériájában szeretnének sztárokká válni. Az előző műsor meglehetősen vitatott összetételű testületétől eltérően, ezúttal csupa szakmabeli alkotja majd a grémiumot, köztük egy könyörtelenségéről hírhedt kritikus is. 

 

Ismét négy ítész dönt a továbbjutásról és a kiesésről az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben.

A produkciók sorsáról dönt Hernádi Judit, Jászai-díjas színművésznő, drámai és komikus szerepek megformálója, akinek egyedien csípős beszólásait hétről hétre hallhatjuk a Heti Hetesben.

A második ítész a magyar sikerfilmek sztárja, a hazai zenés színpadok egyik legfoglalkoztatottabb művésze, a bájos naiva, Oroszlán Szonja.

- Vágyom rá és egyben félek is a feladattól. Mindig is foglalkoztatott, hogy fiatal tehetségekkel foglalkozzak. Ugyan többször felkértek, hogy tanítsak, de ennek felelősségét sosem mertem vállalni. A zsűriben csak néhány indító szóra lesz szükségük a versenyzőknek. Hiszek a fiatalságban, hiszem, hogy nem új Koncz Zsuzsákra vagy új Gálvölgyi Jánosokra van szükség, nem a nagy elődöket kell újratermelni, hanem olyanokat kell találni, akik a mai kor hősei lehetnek. Bevallom, szorongás van bennem, hogy kellőképpen oda tudjak figyelni az igazi tehetségekre - mondta Hernádi Judit.

Mostantól képernyőn is folytatja kritikusi pályáját a rettegett Fáy Miklós, aki soraival világsztárokat rántott a porba vagy emelt addig ismeretlen tehetségeket a dicsfénybe.

- Utálom azokat, akik csak a billentyű mögött merik elmondani a véleményüket, én minden fórumon vállalom. Jó lecke lesz megtanulni kamera előtt beszélni. Azért is vállaltam a feladatot, mert hiszem, hogy vissza lehet hozni a jót a zsűri munkájába, ahol valóban a produkciókkal foglalkozunk majd és nem arra figyelünk, hogy nekünk mi áll jól. Mindig is izgatott az átjárás a tömeg és a magas kultúra között, kritikusként is mindig közérthetőre akartam fordítani azt, amit például egy operaszínpadon látok - indokolta a zsűrizés elvállalását Fáy Miklós.

- Új szerep lesz nekem a zsűrizés, amelyben még sosem próbáltam ki magam. Remélem, meg fogom tudni osztani főiskolás tapasztalataimat a versenyzőkkel. Szerintem remek csapat lett a zsűri, jó dolog jó társaságban dolgozni. – mondta Oroszlán Szonja.

A modern Ki mit tud zsűritagja lesz Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgató-főrendezője, aki világszínvonalúvá tette a magyar musicaljátszást és rendezői-oktatói pályája során számos tehetséget fedezett már fel.

- Hosszú évekig tanítottam a színművészetin, hét osztályom volt, amelyből ötnek osztályfőnöke voltam. Fontos feladatnak érzem fiatal generációk felfedezését. Különösen izgalmas, hogy most egy szélesebb merítésből választhatjuk ki a legjobbakat. Hiszem, hogy óriási tehetségek vannak nagy mennyiségben Magyarországon. A legszebb feladat megtalálni őket - nyilatkozta a Mester.

A zsűri rövidesen megkezdi a munkát és hamarosan a képernyőn is kiderül, hogy kikből válhat igazi csillag.

Forrás: RTL Klub
 
 
[ 705 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x