Jön Dharma és Greg!
Címlap / Showbiznisz / Jön Dharma és Greg!

Jön Dharma és Greg!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

A magyar humorcsatorna a hűvös őszi napokra egy igazán vidám szerelmi történettel készül. A szabadelvű, hippi szülők gyermeke, Dharma és az arisztokrata családból származó Greg története szeptember 30-án debütál a Comedy Central műsorán. 

 

Adott egy csinos, szabadelvű, hippi családban felnőtt nő és egy sármos, arisztokrata felmenőkkel büszkélkedhető férfi. Talán nem a legtökéletesebb párosítás, Dharma és Greg mégis egymásba szeret, nem is akárhogy. A boldogító igen már az első randi végén elhangzik. A két korántsem hasonló életfelfogású család felháborodva fogadja a házasság hírét. Dharma és Greg pedig egész életében küzd majd felmenőivel, aminek fordulatait a Comedy Centralon bárki követhet szeptember 30-tól minden szerda este.


Az Ég veledből és az Ed TV-ből ismerős Jenna Elfman alakítja Dharma-t, amiért Emmy díjra is jelölték. Az öt évadot megélt sorozat egy Golden Globe díjat is bezsebelt, így a siker szinte garantált. Szerelmi történet humorral átszőve a Comedy Centralon!Dharma és Greg
a Comedy Centralon
Szeptember 30-tól minden szerdán 20:00-tól
(első epizód szeptember 30., 20:25-től)

 
 
[ 2924 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x