Környezetvédelmi élharcosként tér vissza a Backstreet Boys...
Címlap / Showbiznisz / Környezetvédelmi élharcosként tér vissza a Backstreet Boys

Környezetvédelmi élharcosként tér vissza a Backstreet Boys

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Emlékeztek még a ’90-es évek elején világhírű formációra? A srácok most a környezetvédelem élharcosaként vállaltak fellépést, és zenéjükkel hívják fel a fiatalok figyelmét a klímaváltozás okozta problémákra. 

A Backstreet Boys lesz az Európai Bizottság és a Music Television közös "Play to Stop - Europe for Climate" kampányának harmadik, egyben utolsó fellépője. A koncert célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a klímaváltozás fontosságára a december 7-i koppenhágai éghajlat-változási konferencia előtt. Az Európai Bizottság és a Music Television Moby és az Editors után a Backstreet Boys segítségével népszerűsíti a fiatalabb generációk körében  a környezetvédelmet. A sikeres fiúbanda több száz fiatal előtt fog fellépni december 7-én, a koppenhágai éghajlat-változási konferencia nyitónapján.

"Remélem, hogy a világ vezetői egy tisztességes és ambiciózus globális megállapodást fognak kötni, amellyel elindulhatunk a fenntartható fejlődés útján. Tartozunk ennyivel gyermekeinknek és az elkövetkezendő generációknak." - mondta Margot Wallström, az Európai Bizottság alelnöke. A 2009 júliusában indult kampány az Európai Unió 11 tagállamában tévéreklámok, webes felületek, internetes játékok, és három nemzetközileg elismert művész segítségével harcol az éghajlatváltozás ellen.

"Egyetlen országot sem fognak kímélni az éghajlatváltozás káros hatásai, és a jövő nemzedékeit fogja leginkább érinteni." - mondta Antonio Campo Dall’Orto, az MTV Executive alelnöke, aki nagyon büszke arra, hogy a "Play to Stop - Europe for Climate" kampánnyal támogathatjuk az Európai Unió éghajlatváltozás elleni küzdelmét.

Forrás: RedLemon
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x