Natascha McElhone könyörgött Csupónak
Címlap / Showbiznisz / Natascha McElhone könyörgött Csupónak

Natascha McElhone könyörgött Csupónak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

November 19-én mutatják be a többszörös Emmy-díjas animátor és rendező, Csupó Gábor legújabb élőszereplős fantasy filmjét, a Holdhercegnőt. Kiderült, hogy a film egyik főszereplője, Natascha McElhone, a Kaliforgia és a Truman show sztárja könyörgött a rejtélyes és izgalmas családi mozi főszerepéért a magyar származású rendezőnek. A színésznő mindent bevetett, hogy szerepelhessen a kedvenc ifjúsági könyvéből készült filmben. 

A Simpson család, a Fecsegő tipegők és az Immigrants – Jóska menni Amerika! című népszerű rajzfilmek után hamarosan látható a mozikban Csupó Gábor legújabb élőszereplős fantasy filmje, az elbűvölő Holdhercegnő.


A hihetetlenül izgalmas és misztikus családi mozi alapjául Elizabeth Goudge A Fehér lovacska című magával ragadó és komoly mondanivalóval bíró gyermekkönyve szolgált, amely a Truman show és a Kaliforgia című sorozat sztárja, Natascha McElhone kedvenc gyermekkori könyve volt. A színésznő ezért mindent megtett, hogy ő kaphassa meg a film egyik főszerepét. Még egy videót is küldött Csupónak, amivel bizonyította, hogy a szerepet egyedül csak neki adhatja a rendező.


„Elküldött nekem egy videóklippet Londonba, amin eljátszott egy jelenetet a forgatókönyvből. Utána rögtön fel is hívott és könyörögve kérlelt engem, mondván ezt a szerepet, Loveday karakterét, más nem kaphatja meg csak ő, ezt a szerepet rá szabták. Megnéztem a videót, amit küldött és igazat kellett adjak Nataschának, Loveday karakterére valóban ő a legjobb választás.” – mesélte a világszerte elismert rendező.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2593 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x