Senna jövőre a Forma-1-ben!
Címlap / Showbiznisz / Senna jövőre a Forma-1-ben!

Senna jövőre a Forma-1-ben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Új csapattal mutatkozik be a legendás Forma-1-es pilóta, Ayrton Senna unokaöccse, aki méltó szeretne lenni nagy elődje nevéhez. 2010-ben sok változás lesz a száguldó cirkusz világában, nézzük azokat, amelyeket már biztosan tudni lehet. 

 

Jövőre a BMW és a Honda mellett már a Toyota sem lesz a csapatok közt. A három kiszálló istálló közül a Toyota jelentette be utolsóként, hogy nyolc év után kiszáll a száguldó cirkuszból. A válságra hivatkoznak, ám valójában a győzelem nélkül eltöltött nyolc év az ok. A csapat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért az igazgatótanács a távozás mellett döntött. A Toyota éveken át a legnagyobb költségvetésű csapat volt a Forma-1-ben, ám az eredmények ennek ellenére is elkerülték az istállót. Várható volt, hogy a vezetőség előbb-utóbb megunja a féktelen költekezést.

A három távozó csapat helyére máris jelentkeztek az új istállók, és nagy a verseny, hogy kik kaphatnak indulási engedélyt. Jelenleg 13 csapat állhat rajtrácshoz, ez máris több mint az idei évben, és mint amit a legtöbben szeretnének. Újonc a Campos, a Manor, US F1 és a Lotus (nem, nem a régi csapat, ez egy új Lotus). Mellettük engedélyre vár a Sauber/Qadbak – a BMW Sauber utód csapata – ám a legtöbben már így is sokallják a 13 csapatot. (Lehet, hogy már csak babonából is engedélyt kapnak, hiszen 13-as szám nincs a Forma-1-ben.)

Az újonc csapatok közül a Campos volt az első, amely megnevezte legalább az egyik pilótáját, ami annak a jele, hogy a spanyolokkal valóban 2010-es indulóként számolhatunk. Bruno Senna jövőre végre bemutatkozhat a Forma-1-ben. A háromszoros világbajnok Ayrton Senna unokaöccse már tavaly télen is közel került az F1-hez, de akkor a Honda keresztülhúzta a számításait. Az újonc brazil csapattársa minden bizonnyal egy rutinos spanyol lesz, vagyis Pedro de la Rosa és Marc Gené a legfőbb favorit.

Bruno Senna

Emellett a legnagyobb találgatás és legtöbb pletyka a tavalyelőtti világbajnok, Kimi Räikkönen jövője körül hangzik el. A finn fenegyereket rekord végkielégítéssel küldték el idei csapatától, a Ferraritól, ám még sehol sem kapott új ajánlatot. Kimi egyértelműen kijelentette, hogy vagy Hamilton csapattársa lesz a McLarennél, vagy inkább nem indul a Forma-1-ben – a rajongók legnagyobb bánatára. A népszerű és remek pilóta sikerei ellenére még bizonytalan helyzetben van.

Ugyan akkor szóba került, hogy számos régi motorost visszahoznak a versenybe, és korábban már visszavonult pilóták kapnak ismét lehetőséget. Mint idén kiderült, a sok-sok újonc nem mindig váltja be a reményeket – Hamilton és Vettel a nagy kivételek – ellenben sokszor a rutin, a sokversenyes tapasztalat mindennél többet ér. Könnyen elképzelhető, hogy a Pedro de la Rosa, Marc Gené, Anthony Davidson, Jacques Villeneuve, Christian Klien és Franck Montagny hatosból többen is versenyzési lehetőséget kapnak jövőre.
 
 
[ 1191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x