Gyógyít a piros tanga
Címlap / Showbiznisz / Gyógyít a piros tanga

Gyógyít a piros tanga

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Színválasztásaink sohasem véletlenszerűek. A színeknek igenis nagy szerepük van a fizikai és lelki kiegyensúlyozottság terén. A szkeptikusok persze nem hisznek a csodáknak - bizonyíték pedig még nincs. 

Színválasztásaink sohasem véletlenszerűek. A színeknek igenis nagy szerepük van a fizikai és lelki kiegyensúlyozottság terén. A szkeptikusok persze nem hisznek a csodáknak - bizonyíték pedig még nincs.

Miről is van szó?

Minden szín különböző frekveciájú, arra az adott színre jellemző rezgéssel bír. Sejtjeink, szerveink nem különben. (Szerveink különböző frekvenciájú rezgését jól bizonyítja a tény, hogy a hadiipar sajnos már jóideje birtokában van az ún. hangágyúnak, amivel különböző szervek frekvenciáira ráállva tönkreteszi azok működését.) A színterápia hátterében az az elmélet áll, hogy az egészséges szervezetben e rezgés kiegyensúlyozott, harmónikus. Ha betegség vagy egyszerűen gyengülés üti fel a fejét, az adott szerv frekvenciája megváltozik. Minden testrészünk a spektrum egy-egy színének frekvenciájával azonos frekvencián működik, és ha felborul az egyensúly, ösztönösen keressük a frekvenciának megfelelő színt. A lila például a hormonális gondokat enyhíti, míg a narancssárgáról azt tartják, hogy az emésztőrendszert stimulálja. A zöld pedig a szív és a tüdő színe.

A tudományos magyarázatok és bizonyítékok egyelőre nagyon gyenge alapon nyugszanak, csupán a gyakorlati tapasztalat az, ami némi támpontot adhat. Az Egyesült Államok egyik kaliforniai egyetemén végzett kísérlet szerint hatékonynak bizonyult a színterápia. Hatvan reumatikus arthritisben szenvedő, középkorú nő körében végzett napi 15 perces, kék-kezelés mindannyiuk esetében lényeges javulást hozott. Ugyanilyen meglepő eredménnyel járt a fejfájás kezelésére piros színnel tett kísérlet is. Kivétel nélkül minden esetben a fájdalmak enyhülését okozta a kezelés. A magyarázat az, hogy a piros vélhetően megnyitja a véredényeket, javítva ezáltal a vérellátást.
Próbálja ki!

Lélegezzen nyugodtan, ürítse ki magából a gondolatokat, ne gondoljon semmire, legyen érzelmektől mentes, teljesen semleges! Pillantson a képre, mely a színterápia alapszíneit mutatja, és merüljön el a színek között. Adja át magát a teljes befogadásnak, mintha egy festményt látna. Válassza ki azt a színt, ami a leginkább tetszik Önnek, amin az adott pillanatban a legszívesebben pihenteti a tekintét. A szín, amit kiválasztott, valószínűleg sokmindent elmond érzelmi, vagy éppen egészségi állapotáról…

Piros - stimuláló, melegítő hatású, alacsony vérnyomás és megfázás kezelésére alkalmas.

Magenta - émelygés, levertség, migrén esetén javasolt.

Narancs - emésztési zavarok, étvágytalanság, májántalmak, gyomorfekély esetén.

Sárga - izom- és idegrendszert serkentő hatású; mozgásszervi bajok (reuma, izommerevség, arthritis) esetén.

Zöld - a szívnek és a tüdőnek; légúti megbetegedsések, szívbajok, érzelmi labilitás esetén.

Kék - gyulladáscsökkentő, immunrendszert erősítő hatású; bőrgyulladásra, ekcémára, lázra.

Indigó - szintén gyulladáscsökkentő; torok-, mandulagyulladásra, asztmára, szorongás enyhítésére.

Lila - a homonháztartás harmonizálására, az idegrendszer stabilizálására alkalmas neuralgia, menopauza, visszér esetén.

Forrás: Carlos (Hölgyfórum)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3356 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x