A Rippel testvérek a Csillag születik-ben
Címlap / Showbiznisz / A Rippel testvérek a Csillag születik-ben

A Rippel testvérek a Csillag születik-ben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A világhírű Rippel Brothers bár jelenleg minden energiáját a december 8-án tartandó VI. világrekordjára fordítja, egy hirtelen jött felkérésnek mégis eleget tesz. Az artistaművész testvérpár lesz ugyanis a szombati Csillag születik című műsor sztárvendége. 

"Jó ideje szinte minden pillanatunkat a 6. világrekordunk előkészületeivel töltjük, hiszen amellett hogy roppant fontos nekünk, minden apró részletnek stimmelnie kell, ugyanis ismét az életünket kockáztatjuk. Azonban amikor az RTL Klub a napokban felkért: szerepeljünk a Csillag születik című mega-produkcióban, nem tudtunk nemet mondani. Egyfelől, mert magunk is szívesen pártoljuk a fiatal tehetségeket, másfelől pedig örömmel mutatjuk be produkciónkat egy ilyen nívós műsorban" – meséli Rippel Ferenc.

A Rippel fivéreknek igazán nagy oka van az örömre, hiszen a párizsi Moulin Rouge meghosszabbította a szerződésüket, így továbbra is érvényes rájuk a párizsi Moulin Rouge sztárjai megnevezés. Persze Rippelék nem akarnak előre inni a medve bőrére, mert ugyan a jövő évben számos nagyszabású produkcióra készülnek, először mégis a legnagyobb próbatételt kell teljesíteniük, vagyis a 6. világrekordot. 

"A világbajnok fogathajtó Lázár Zoltán által vezetett, speciális szerkezettel kibővített fogaton mutatjuk be a rekordot, miközben persze a négy ló vágtázik. Úgynevezett felkarállást fogunk bemutatni, ami annyit tesz, hogy Feri a vágtázó fogaton a kezeimre támaszkodva fog kézen állni úgy 4 méteres magasságban. Bízunk benne, hogy a hosszas készülődés és a profi csapat segítsége meghozza az eredményét, és december 8-án este, a Papp László Sportarénában már hatszoros világrekordernek nevezhetjük magunkat" – mondja reménykedve Rippel Viktor.
 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x