Újabb Stohl botrány: bottal támadt! Medveczky félt a temetésen...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Újabb Stohl botrány: bottal támadt! Medveczky félt a temetésen a balhétól!

Újabb Stohl botrány: bottal támadt! Medveczky félt a temetésen a balhétól!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Lapszemle: A színész akciódús inkei "kikapcsolódásáról" újabb megdöbbentő videofelvétel került elő. Medveczky Ilona egyáltalán nem érzi kínosnak, hogy megjelenésével és testőreivel valóságos show-műsort rendezett egykori kedvese, Nagy Richárd temetésén. 


Rendezvénynaptár
A Blikk egyik olvasója telefonjával vette fel, ahogy Stohl András valóságos csatát vívott, mivel nem akart leszállni a terepjáró platójáról. Egy hosszú bottal elkezdett hadonászni, és ordítva támadt a férfira, aki megpróbált felmászni, hogy lecsitítsa, és elvegye tőle a husángot. A néhány perces felvétel az ominózus kocsmai csetepaté előtt – Stohl András verekszik, majd fojtogatni kezdi cimboráját – készült róla. 
 
A dívát még Verebes István is kérdőre vonta a Nap-kelte című műsorban, Medveczky Ilona azonban azzal vágott vissza, hogy az ő megjelenése mindig látványos, és egyébként sem hiszi, hogy mosónőnek kellett volna öltöznie a volt tévéelnök temetésén. A testőrök szerinte nem őt védték, hanem az őt kisérő Tasnádi Pétert. Részletek a Borsban.
 
Alföldi Zoltán Vasember lett! Elszakadt a neoprén úszóruha, leesett a kulacstartó és meglazult a lánc a biciklin, de mindezek ellenére a 360 induló közül 101. helyezéssel célba ért a tévés műsorvezető élete első Ironman versenyén. Bővebben a Napi Ászban.
 
A miskolci panelház hatodik emeleten fellobbant tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen. A tűzoltók megkezdték a vizsgálatot. A Népszabadság több forrásból származó értesülései szerint ezúttal nem a pókhálókkal, porral szennyezett szellőzőkön keresztül terjedt a tűz, ahogy panelházakban többször megtörtént már. Több megfigyelő szerint megállapítható, hogy ezúttal az utólagos külső szigetelés során az épületre ragasztott anyagon erősödtek fel a lángok. 
  
 
[ 1367 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x