Pártokat vádol a Sláger Rádió tulajdonosa, rajongók fenyegetik...
Címlap / Showbiznisz / Pártokat vádol a Sláger Rádió tulajdonosa, rajongók fenyegetik a Csillag születik zsűrijét

Pártokat vádol a Sláger Rádió tulajdonosa, rajongók fenyegetik a Csillag születik zsűrijét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Lapszemle: A tulajdonos szerint az MSZP és a Fidesz is szerette volna megvenni a Sláger rádió felét. A zsűri tud a levelekről, de a csatornánál bíznak benne, hogy nem lesz folytatásuk és következményük. 

 

Az MSZP és a Fidesz is szerette volna megvenni a Sláger rádió felét, cserébe meghosszabbították volna a műsorszolgáltatási licenszet - állítja egy amerikai lapnak Barbara Brill, a Sláger tulajdonosának, az Emmisnek az alelnöke. Mindkét párt tagad. Részletek a Borsban.
 
Úgy tűnik, a Csillag születik egy-egy versenyzője máris hatalmas rajongótáborra tett szert, s bizonyos tagjai a szélsőséges megnyilvánulásoktól sem riadnak vissza. A Blikk úgy tudja, a produkció több fenyegető levelet is kapott, amelyben a zsűri tevékenységét kritizálták. A névtelen levélírók azt kifogásolják, hogy a négytagú ítészcsapat (Oroszlán Szonja, Fáy Miklós, Hernádi Judit és Szirtes Tamás) túlságosan részrehajló, olyan produkciókat pontoztak le, amelyek közönségsikert arattak.
 
Tóth Lüszi jövőre megy középiskolába. A most nyolcadik osztályos leány hiába nyerte el tavaly a Megasztárban az év női hangja címet, az összesítésben harmadik helyezés nem hozta el a várt sikert. A tinédzser ezért inkább úgy döntött, a karrierépítést későbbre teszi, és egyelőre inkább a tanulmányaira koncentrál. Bővebben a Napi Ászban.
 
 
 
[ 575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x