Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Ajándéka
Címlap / Showbiznisz / Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Ajándéka

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Ajándéka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az Operett színház sztárjai éneklik az idei Teleton hivatalos dalát, a videoklipben a VIVA műsorvezetői is szerepelnek. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a zene erejével segítenek a VIVA Teleton akciójának: legújabb, karácsonyi duett-albumukról az Ajándék című szám lett az idei adománygyűjtő akció hivatalos dala. A fekete-fehér, látványos technikai megoldásokkal forgatott videoklipben a házaspárral együtt szerepel a három VIVA-s műsorvezető, Ada, Ben és Zola is.

Az Ajándék zenéjét Rakonczai Viktor, Magyarország egyik legsikeresebb zeneszerzője írta, a dal hangulata pedig mindenkit rögtön jobb kedvre derít – többek között a Tűzoltó utcai beteg gyerekeket is, akik számára gyűjt a VIVA Teleton akciója idén is.


"Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk ebben a kezdeményezésben, hiszen a gyerekek támogatása mindig is különösen közel állt a szívünkhöz. Remélem, hogy minél több pénzt sikerül majd összegyűjteni a klinika javára" - mondta Szinetár Dóra. "Az Ajándék nagyon fontos a számunkra, hiszen a feldolgozások után – amiket szintén nagyon szerettünk - ez az első saját dalunk. Kíváncsian várjuk, hogy tetszik majd közönségnek" - tette hozzá Bereczki Zoltán.

A Teleton a VIVA adománygyűjtő akciója, amelynek keretében idén is a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjt a tévécsatorna. Az adománygyűjtő vonal telefonszáma 06 91 22 50 55, a hívás díja pedig bruttó 375 forint. Minden egyes hívás életeket menthet, hiszen a tavaly befolyt több mint 9 millió forintból egy diagnosztizáló berendezést sikerült vásárolni, ami 2009-ben sok gyermek gyógyulásához járult hozzá. A VIVA Teleton hétvégéje december 19-én és 20-án, élő adásban zajlik majd. Az adománygyűjtő műsor alatt folyamatosan lehet telefonálni, és az emelt díjas hívásokból befolyt összeggel a VIVA a Tűzoltó utcai gyermekklinika betegeit segíti. A két napos élő hétvégéhez közeledve novemberben minden pénteken beszélgetések lesznek láthatóak a témával kapcsolatban az Interaktív műsorán.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4236 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x