Puskás Peti : el kell felejteni az egész hazai lemezipart!
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti : el kell felejteni az egész hazai lemezipart!

Puskás Peti : el kell felejteni az egész hazai lemezipart!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bohókás riport készült a TV2 sztárjával, akivel eredetileg a magyar zene megmentéséről kellett volna diskurálnunk, ehelyett azonban megtudtuk, hogy szereti, ha nagykövet úrnak szólítják, és hogy igazából nem is érdekli ez a magyar zenei dolog, mert az internetben látja az új lehetőségeket. Büszkék vagyunk Petire ezért, tényleg! 

Annak ellenére, hogy a művész Petinek szólíttatja magát, mégis a nagykövet úr megszólítást preferálja. "Csak hogy pontosítsunk, Dél-Afrikai Köztársaság jószolgálati nagykövete lettem. Ez Dél-Amerikában van" - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki az egész monológja alatt szakadt a nevetéstől.

"Az a lényege a klipnek, hogy itt vagyunk és felvesszük a számot. Különösebb története nincs a dolognak, ezt a jó hangulatot örökíti meg, közben megy alatta zene. A magyar zenét, azt szeretnénk megmenteni, de ez nagyon furcsa, mert én mostanában egyáltalán nem vagyok depressziós emiatt a zenei dolog miatt" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Puskás, aki szerint úgy, ahogy van el kell felejteni az egész hazai lemezipart.



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x