Bálint Antónia rejtegeti a gyerekét
Címlap / Showbiznisz / Bálint Antónia rejtegeti a gyerekét

Bálint Antónia rejtegeti a gyerekét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-31

Egy bevásárlóközpontban találkoztunk a jelenleg GYES-en lévő műsorvezetővel, aki ezúttal sem volt hajlandó megmutatni a kameráknak és a fotósoknak gyermekét. Bálint Antónia elmondta, hogy amíg sajtós kötelezettségeinek tesz eleget, addig édesanyja és testvére vigyáz a kicsire, hiszen egyáltalán nem szeretné, ha Ő is szerepelne. 


Rendezvénynaptár
Antónia alig várja, hogy meglássa ország-világ, hogy milyen gyönyörű is az Ő gyerkőce, de ennek még nem jött el az ideje! "Elhoztam a gyermekem. Itt van, csak Ő nem szerepel soha médiában, így nem lehet tudni, hogy melyik az enyém. Anyukámmal és az öcsémmel érkezett, hiszen nem szeretném ha Ő is szerepelne. Ez van nekem becsípődve" - meséli a tabutv.hu riporterének Bálint Antónia, aki majd akkor nem fog gyereke útjába állni, ha magától szeretne szerepelni.

Antónia egyébként nem szereti, ha szépségkirálynői múltjáról kérdezik, hiszen azt Ő nem értékeli semmilyen eredménynek.

"Azért nem szeretem ezt a szépségkirálynősdit, mert az nem egy foglalkozás. Azóta már rengeteg idő eltelt, azóta már rengeteg mindent csináltam. Sok műsort vezettem, szereztem három diplomát, tehát lehetnék Bálint Antónia PR szakértő is, de az hogy szépségkirálynő, az egy kicsit degradálónak tűnik" - osztotta meg a tabutv.hu riporterének a jelenleg GYES-en lévő műsorvezetőnő.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2502 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x