Beckham bulldogot kapott karácsonyra
Címlap / Showbiznisz / Beckham bulldogot kapott karácsonyra

Beckham bulldogot kapott karácsonyra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Bulldogot kapott karácsonyra nejétől David Beckham. 

 

Az angol labdarúgás világsztárjának felesége, Victoria - a Spice Girls egykori leánybanda volt énekese - kétezer fontért (600 ezer forintért) vette a kutyakölyköt egy tenyésztőtől. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint az ötletet az adta, hogy Beckham előzőleg kijelentette: az angol válogatott "buldogszellemben készül" a jövő évi futball-világbajnokságra.


Victoria a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézett, kastélynak is beillő családi otthonban adta át a nemes pedigréjű ajándékot, ám a kutyakölyök társaságát valószínűleg inkább a gyerekek fogják élvezni, mivel Beckham a következő hónapokban az olasz AC Milan vendégjátékosa lesz. A tervek szerint az egyelőre ismeretlen nevű bulldog Victoriával és a házaspár fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal tart az ünnepek után a család Los Angeles-i otthonába.

Beckhamnek már van két rottweilere, Snoopy és Puff - ők a focista két kedvenc rapénekese, Snoop Dogg és a korábban Puff Daddy néven is ismert P Diddy után kapták nevüket.
 

 
 
[ 7707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x