Beckham bulldogot kapott karácsonyra
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Beckham bulldogot kapott karácsonyra

Beckham bulldogot kapott karácsonyra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Bulldogot kapott karácsonyra nejétől David Beckham. 


Rendezvénynaptár
Az angol labdarúgás világsztárjának felesége, Victoria - a Spice Girls egykori leánybanda volt énekese - kétezer fontért (600 ezer forintért) vette a kutyakölyköt egy tenyésztőtől. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint az ötletet az adta, hogy Beckham előzőleg kijelentette: az angol válogatott "buldogszellemben készül" a jövő évi futball-világbajnokságra.


Victoria a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézett, kastélynak is beillő családi otthonban adta át a nemes pedigréjű ajándékot, ám a kutyakölyök társaságát valószínűleg inkább a gyerekek fogják élvezni, mivel Beckham a következő hónapokban az olasz AC Milan vendégjátékosa lesz. A tervek szerint az egyelőre ismeretlen nevű bulldog Victoriával és a házaspár fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal tart az ünnepek után a család Los Angeles-i otthonába.

Beckhamnek már van két rottweilere, Snoopy és Puff - ők a focista két kedvenc rapénekese, Snoop Dogg és a korábban Puff Daddy néven is ismert P Diddy után kapták nevüket.
  
 
[ 7835 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x