Gallusz Niki pacsirtává válik, Hámori Gabi nem ígérget
Címlap / Showbiznisz / Gallusz Niki pacsirtává válik, Hámori Gabi nem ígérget

Gallusz Niki pacsirtává válik, Hámori Gabi nem ígérget

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Míg Gallusz Niki megfogadta, hogy változtat életmódján, és ezentúl korán fog felkelni, addig Hámori Gabriella nem szereti az újévi ígéreteket. A két gyönyörű színésznő is szerepel a Szinglik éjszakája című akció-vígjátékban, amelyben viszont fontos szerep jut a fogadalomtételnek. 

Gallusz Niki egész életében bagoly típus volt, aki szeretett sokáig aludni. "Mindig délután kezdek magamhoz térni, este érzem magam igazán elememben. Azonban a Szinglik éjszakája forgatása során mindig korán kellett kelni, és rájöttem, bizony ennek is megvannak az előnyei" - mondta a színésznő, aki meg is fogadta, hogy januártól korán kel. Ebben az ébredés után elvégzett jógagyakorlatok motiválják, amelyektől Niki sokkal energikusabb lett.


A film másik főszereplője, Szávai Viktória is tett újévi fogadalmat, annak ellenére, hogy elismeri azok önámító jellegét. "Az újévi fogadalmak arra jók, hogy már másnap megszegjük őket, és belássuk, mennyire gyarlóak vagyunk. Én már beláttam, igaz csak harmadnap" - meséli nevetve a színésznő, akinek rengeteg terve van a 2010-es esztendőre. "Szeretném, ha kreatív év lenne, csupa olyan jó hangulatú, inspiráló munkával, mint amilyen a Szinglik éjszakája forgatása volt" – tette hozzá.


Hámori Gabriella és Sárközi-Nagy Ilona, a filmbeli szingli négyesfogat másik két tagja nem tett semmilyen ígéretet, nem úgy mint filmbeli karaktereik. Ugyanis a négy színésznő által megformált barátnők már kislányként megfogadják: ők bizony soha nem mennek férjhez! A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor egyikük megszegi a fontos fogadalmat és még aznap férjhez készül menni.

Sas Tamás filmjét március 4-étől vetítik a mozik.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8621 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x