HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Showbiznisz / Joshi Bharat: Addig kell szeretni, amíg lehet!

Joshi Bharat: Addig kell szeretni, amíg lehet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Az indiai származású sorselemzővel a Szent László kórházban beszélgetett az internetes sztártévé riportere. Joshi Bharat beteg gyerekeket látogatott meg az intézményben, aminek a lurkók is nagyon örültek. A TV2 műsorvezetője elárulta, hogy neki nagyon fontos a szeretet, ezért azt tanácsolta az embereknek, hogy vigyázzanak, és addig szeressenek, amíg lehet! 

 

Megható pillanatokat rögzített a Tabu Tv kamerája, amikor Joshi Bharat a Szent László kórház transzplantációs osztályának kis lakóit látogatta meg. "Az egészség nagyon fontos, úgy a miénk, és azoké is, akiket szeretünk. Ez egy nagy kincs! Ma kell szeretni, amíg lehet, mert ha az ember mindig halogatja, hogy majd holnap, holnap után, vagy majd ha ráérek, akkor valami majd közbejön, amire nem is gondolunk. És akkor nincs holnap!" - meséli a tabutv.hu riporterének Joshi Bharat, akit műsora miatt rengeteg támadás ért az elmúlt időszakban.

"Nagyon sok családban elfelejtik az emberek, hogy nem olyan természetes az, amink van. Nem becsüljük meg a kincseinket. Szeretni kell most és ma, nem szabad várni holnapig!" - hangsúlyozza az online tévé videójában Joshi, aki nagy örömet okozott a kórház kis lakóinak.

"A gyerekeknek nem olyan tragédiának fogják fel a betegséget. Ők azt mondják, hogy majd gyógyulunk, majd kimászunk, majd történik ez-az. Én nagyon sok ilyen beteg gyerekkel beszélgettem már, és úgy gondolom, hogy mi felnőttek jobban kétségbe vagyunk esve mint Ők" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Joshi Bharat, aki szerint nagy ajándék számunkra az, hogy segíthetünk másoknak.
 
 
[ 2011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x