Kihallgatták a francia rocksztárt Rády Krisztina halálával...
Címlap / Showbiznisz / Kihallgatták a francia rocksztárt Rády Krisztina halálával kapcsolatban

Kihallgatták a francia rocksztárt Rády Krisztina halálával kapcsolatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Rády Krisztina műfordító, kulturális szervező, a Párizsi Magyar Intézet egykori művészeti vezetőjének halálát követően a rendőrség kihallgatta volt férjét, Bertrand Cantat-t, a Noir Désir francia rockzenekar frontemberét - közölték hétfőn francia igazságügyi források. 


Rendezvénynaptár
A "lesújtott és méltóságteljesen viselkedő" énekes a vasárnap esti kihallgatást követően szabadon távozott a bordeaux-i rendőrségről. "A nyomozás technikai vizsgálatokkal igazolt első megállapításai szerint a halált kötéllel végrehajtott öngyilkosság okozta". A boncolásra várhatóan még hétfőn sor kerül.

A hatóságok vasárnapi közlése szerint Cantat volt felesége otthonában tartózkodott, de aludt, amikor a 42 éves nő öngyilkos lett. Két közös gyermekük, a 12 éves Milo és a 7 éves Alice nem volt otthon, amikor anyjuk felakasztotta magát. Holttestére az egyik gyermek talált rá, amikor déltájban hazament, s ő ébresztette fel apját.

Bertrand Cantat és Rády Krisztina 1993-ban Budapesten ismerkedett meg, 1997-ben kötött házasságot, de lányuk születése után nem sokkal, 2002-ben elváltak, miután az énekes találkozott Marie Trintignant színésznővel. Cantat-t 2004-ben nyolc évi szabadságvesztésre ítélte a vilniusi bíróság, amiért új élettársa, Trintignant halálát okozta egy verekedésben.

A volt feleség a perben tanúként, majd Cantat bebörtönzése alatt is végig támogatta a francia rocksztárt, akit 2007-ben jó magaviselete miatt feltételes szabadlábra helyeztek.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x