Sztárolják az északír kormányfő feleségének ifjú szeretőjét...
Címlap / Showbiznisz / Sztárolják az északír kormányfő feleségének ifjú szeretőjét

Sztárolják az északír kormányfő feleségének ifjú szeretőjét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egycsapásra sztárrá tette az interneten a széles nyilvánosság előtt eddig teljesen ismeretlen Kirk McCimbley ifjú belfasti kávézótulajdonost, hogy intim viszonya volt az északír tartományi kormány első miniszterének nála negyven évvel idősebb feleségével. 

A történtek idején 19 éves - most 21 esztendős - McCimbley váratlan népszerűségre tett szert azzal, hogy Iris Robinson elismerte, 59 éves korában rövid ideig házasságtörő viszonyt folytatott a nála négy évtizeddel fiatalabb férfival.

Peter Robinson helyzetét kikezdte a felesége körül kirobbant kínos magánéleti és politikai botrány. Robinson - aki a brit koronához lojális Demokratikus Unionista Párt (DUP) színeiben vezeti az írpárti katolikusokkal alkotott belfasti koalíciós kormányt - bejelentette hétfőn, hogy "hat hétre" felfüggeszti kormányfői tevékenységét.


A BBC egy múlt heti tényfeltáró riportműsorában az hangzott el, hogy az első miniszter felesége, Iris Robinson - aki tagja az északír és a brit parlamentnek is - 50 ezer font (15 millió forint) kölcsönt vett fel ingatlanvállalkozó ismerőseitől 19 éves szeretője vendéglátóipari vállalkozásának segítésére.

A BBC szerint erről Peter Robinson is tudott, ám a tranzakcióról a parlamenti szabályokat megsértve nem tettek bejelentést sem Belfastban, sem Londonban. Az ügy az egyébként is ingatag északír belpolitika legsúlyosabb botránya a protestáns-katolikus hatalommegosztáson alapuló ulsteri önkormányzatiság helyreállása óta.

A botrány kirobbannása óta az ifjú McCimbley csillaga egyre magasabbra emelkedik az interneten. Rajongói klubot alakítottak a Facebook közösségi portálon, amelyhez már több mint 5400 ember csatlakozott.


Az északír sajtó szerint McCimbley rajongóinak nagy része az északír meleg közösségből kerül ki, akik a botrányban egyfajta revansot látnak amiatt, hogy az első miniszter hithű keresztény felesége 2008-ban nyilvánosan szörnyűségnek nevezte a homoszexualitást.

A slágerlistákkal foglalkozó UK Charts Company szerint Észak-Írországban egyetlen hét alatt 1200 százalékkal emelkedett a Mrs. Robinson című dal letöltéseinek száma. A Simon és Garfunkel amerikai duó nevezetes dala az 1967-ben bemutatott, egy fiatal diák és egy nála jóval érettebb nő kapcsolatát bemutató Diploma előtt című film egyik betétdala volt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1964 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x