Tabáni István elfáradt!
Címlap / Showbiznisz / Tabáni István elfáradt!

Tabáni István elfáradt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A Csillag Születik nyertese az internetes sztártévének őszintén beszélt arról, hogy az elmúlt néhány hét nagyon kimerítette őt, így szüksége van egy kicsi pihenésre. Persze senkinek sincs oka aggodalomra, Tabáni csupán egy hétre vonulna vissza a nyüzsgő forgatag elől. Az aranytorkú énekes a Tabu Tv riporterének arról is beszélt, hogy mire költi majd a havi egymillió forintot, de arról is, hogy nem celeb, hanem művész szeretne lenni. 

 

A fáradtság egy természetes dolog, főleg egy annyira intenzíven munkával töltött hosszú periódus után, amikor nap mint nap ember feletti teljesítményt kell nyújtanunk. "Nem tudom, hogy mennyire látszik, de tényleg elfáradtam a három hónap alatt, és egy kis pihenés rám férne azért" - meséli a tabutv.hu riporterének Tabáni István, akivel egy budapesti szórakozóhelyen beszélgettünk.

"Vannak újságcikkek arról, hogy nem bírom a sztársággal járó terhet, de ez a fáradtságnak tudható be. Mint minden normális ember, azért én is elfáradok. Azt be kell látnia mindenkinek, hogy én is emberből vagyok, és így szükségem van a pihenésre. Persze, ha sor kerül arra, hogy legalább egy hétre elmegyek pihenni, akkor újratöltve készen leszek arra, hogy folytassam" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Csillag Születik nyertese.

Az RTL Klub játéka azonban nem csak népszerűséget, hanem pénzt is hozott a nyertesnek. A Tabu Tv megtudta: Tabáni nem szeretne ész nélkül költekezni, sokkal inkább fontos dolgokra áldozza majd az egy éven keresztül kapott havi egymillió forintot. "Nem fogom két kézzel szórni, amit majd meg fogok kapni. Értelmes dolgokra költöm, elosztom, vagy komoly dolgot, esetleg lakást veszek rajta. Meg lesz a helye!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes videójában Tabáni István, aki nem sztár, hanem művész szeretne lenni. 
 
[ 2215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x