Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani
Címlap / Showbiznisz / Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani

Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A fiatal színésznőt egyáltalán nem zavarták a leszbikus jelenetek új filmjében, a The Runawaysben. Az életrajzi ihletésű filmben Dakota egy rock énekesnőt játszik, akinek más nőkkel is voltak kalandjai. A 15 éves színésznő szerint élvezte a jelenet forgatását. A partnere nem más, mint a Twilight sztárja, Kristin Stewart. 

Fanning elolvasta a karakterének, Cherie Currienak önéletrajzát, így kapott kedvet a vitatott jelenethez. Fanning így nyilatkozott, "Azért vállaltam el a szívesen, mert ez egy életrajzi film, és ez a jelenet is tényleg megtörtént. Ez nem egy kitalált történet egy züllött 15 éves lányról. Ez egy igaz történet, ami arról szól, hogy hogyan lett a jó kislányból kemény rocker csaj."


Dakota azonban azt is elmondta, hogy az életben egyáltalán nem hasonlít a filmben alakított Cherie-re. Soha nem tenne olyasmit, mint a rocker alteregója. "Megfontolt vagyok, mindenképpen jó döntéseket kell hoznom." A The Runaways egy hetvenes évekbeli lázadó lányzenekarról szól. A filmben Kristin Stewart játssza a legendás Joan Jettet, aki a zenekar gitárosaként kezdte pályafutását.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x