Robert Pattinson undorodik a vagináktól
Címlap / Showbiznisz / Robert Pattinson undorodik a vagináktól

Robert Pattinson undorodik a vagináktól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A vámpír alteregója lehet, hogy a nők kedvence, de Robert Pattinson a való életben közel sem rajong annyira a hölgyekért. Sőt egyes női testrészektől bevallása szerint kifejezetten undorodik. Nemrégiben a fiatal színész egy magazin címlapon, néhány lengén öltözött nővel pózolt, de elmondta, hogy nem élvezte annyira a dolgot, mint ahogyan azt egyes férfitársai képzelnék. 

"Én nagyon utálom a vaginákat, azt hiszem, egy kicsit allergiás is vagyok rájuk" - mondja Robert. "Nem mondhatom, hogy nem készítettek fel arra, hogy ez egy 12 órás fotózás lesz. Rájöttem,hogy ezek a nők még 5-6 órán keresztül meztelenek lesznek."

A színész azt mondja, örült neki, hogy másnapos volt a fotózás napján, így legalább volt kifogása, hogy miért nem beszélget a hölgyekkel. Azonban annak örült, hogy nem voltak túl kihívóak a képek, leginkább a klasszikus pornográfiához hasonlította a fotósorozatot. "Ha az ember megnéz egy nyolcvanas évekbeli pornót, akkor láthatja, hogy abban még volt valami bájos, kedves, mint egy kis meztelen közösség. Akik készítették és szerepeltek benne, élvezettel tették, és megbecsülték a munkájukat. A mai pornó már teljesen más, most már teljesen eldurvult, minden belefér."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4756 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x