Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távolságot tartanak!
Címlap / Showbiznisz / Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távolságot tartanak!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távolságot tartanak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az előadóművész álompár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szinte a nap minden percét együtt töltik. Reggel együtt ébrednek, együtt nevelik gyermekeiket és van mikor egy darabban is játszanak. Sokakat érdekel, hogy mi a tökéletes harmónia és házasságuk sikerének a titka. A pár közösen mesélt életükről, amit hol az egyik, hol a másik fél szakított félbe. 

Szinetár Dóra és férje, Bereczki Zoltán jól kezeli azt a helyzetet, hogy otthon férj és feleség, a színpadon pedig színészek. "Színpadon azért megtartjuk azt a fajta távolságot, hogy nem szoktuk egymást instruálni. Tehát nagyon ritkán fordul elő" - meséli Dóra, amit párja szavai szakítanak félbe: "Ma már! Mert én azért emlékszem, mikor először játszottunk együtt, akkor nagyon csúnyán hazavittük a problémákat. Nagyon csúnyán beleszaladtunk a dologba, de mára már megtanultuk, hogy az egy más dolog" - egészítette ki felesége szavait az előadóművész a Tabu Tv kamerája előtt.

"Azt hiszem itt inkább abban szorulunk egymás segítségére, és abban lehetünk egymásnak nagyon nagy segítség, hogy ugye ott vagyunk a próbákon és ha van arra lehetőségünk, hogy kívülről lássuk a másikat, olyankor valóban sokat adunk egymás szavára. És én mindig megkérdezem, amikor ő kintről megnézte, amit én csináltam, hogy mit gondol, vagy szerinte így, vagy úgy, vagy amúgy" - ecsetelte nézeteit a színésznő, amit ismét párja ütött el egy poénnal: "Én erre mindig azt mondom, hogy nem figyeltem."

"Megtanultunk külön színészi identitás lenni egymásnak is, és nem a mi elképzeléseinket akarjuk megvalósíttatni a másikkal, hanem reagálunk. Ami nagyon fontos a színjátszásban, mert, hogy ez azért játék, hogy meghalljuk, megértsük a másik mondatát, hangsúlyait és aztán a mi saját mondatainkat arra reagálva mondjuk el. És azt gondolom, hogy ez az egésznek a lényege" - ecsetelte rendkívül szimpatikusan a kapcsolatukhoz való hozzáállását az énekes-színész férj a tabutv.hu sztárvideójában.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2931 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x