Két évet kapott Cindy Crawford zsarolója
Címlap / Showbiznisz / Két évet kapott Cindy Crawford zsarolója

Két évet kapott Cindy Crawford zsarolója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Két év börtönbüntetést kapott az a német férfi, aki a volt szupermodellt, Cindy Crawfordot zsarolta. A 26 éves Edis Kayalart elítélték, amiért 100 ezer dollárt próbált a hírességtől és férjétől kicsikarni. Azzal fenyegetőzött, hogy egy botrányos fényképet fog eladni a sajtónak. 

 

A képen a pár kislánya látható, amint egy székhez van kikötözve. Cindy férje, Randy Gerber állítólag lefizette Kayalart, aki a család egykori házvezetőnőjének ismerőse, hogy ne hozza napvilágra a képet. Eközben viszont az FBI-hoz fordult, mert a zsaroló több pénzt akart.

A férfi tavaly szeptemberben hagyta el az Egyesült Államokat, de novemberben megadta magát a német hatóságoknak. Elítélték zsarolási kísérlet miatt, és két éves börtönbüntetésre ítélték. A férfi azt hitte, a képért akár félmillió dollárt is kaphatott volna a bulvársajtótól, de úgy gondolta, ennél még többet tud kicsikarni Crawfordtól és férjétől. Azt nyilatkozta, hogy "nem akarta a kislány életét tönkretenni, hanem jót akart tenni, az állítólagos áldozattal, azzal, hogy közzé teszi a képet."
 
 
[ 1529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x