Sztárpasik adtak szerenádot sztárcsajoknak!
Címlap / Showbiznisz / Sztárpasik adtak szerenádot sztárcsajoknak!

Sztárpasik adtak szerenádot sztárcsajoknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Jam Pub egy különleges nőnapi bulit szervezett, ahová a hazai sztárvilág krémje is ellátogatott!  

Együtt buliztak a sztárlányok (Tóth Vera, Peller Mariann, Dombóvári Vanda, Erdőhegyi Brigitta, Dammak Jázmin, Szorcsik Viki, Freire Szilvia, Hien és Széles Iza) a sztárpasikkal (Somló Tamás, Brasch Bence, Vásáry André, MCDC, Müller Attila, Mujahid Zoli, Viva Ben, Puskás Peti és Ivan). A fantasztikus zenéről a Star Jam Session gondoskodott. A különleges este színvonalát emelte, hogy Charlie volt a sztárvendég! 


Nőnapi partyn az oldott hangulatú bulit egy jótékonysági árverés is színesítette. A Jam Pub egyik relikviáját ajánlotta fel, és erre lehetett licitálni. A befolyt összeget a szórakozóhely az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek ajánlotta. A sztárvendégek is mind magukra tűzték az Egyesület jelképét, a rózsaszínű szalagot, hogy így is segítsék felhívni a figyelmet a mellrák veszélyeire!


Ahogy ez lenni szokott a Bársony Bálint, Némó és Gitano alkotta Star Jam Session koncerteken, egymásnak adták át a mikrofont a meghívott énekesek egy-egy különleges produkcióért! A generációk nagy találkozása volt, mikor Somló Tamás együtt zenélt a rapper fenegyerekkel, MCDC-vel. Tóth Vera ismét megmutatta, hogy egy különleges gyöngyszem, az egész közönség tátott szájjal hallgatta rögtönzött előadását. Müller Attila, akit műsorvezetőként ismerhetünk, megcsillogtatta szaxofonos tudását is a színpadon! Egy Michael Jackson szám erejéig Ivan is szórakoztatta a publikumot.


A házigazdák ezzel a kötetlen hangulatú partival is szerették volna segíteni a mellrák elleni harcot, melyben melléjük álltak bulin résztvevő sztárok is. Mindenki örömmel tűzte ki magára a rózsaszín szalagot, hogy felhívja a figyelmet a mellrák veszélyeire.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x