Hernádi Judit már unja magát!
Címlap / Showbiznisz / Hernádi Judit már unja magát!

Hernádi Judit már unja magát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A színésznő köztudottan utál interjút adni, az internetes sztártévé riportere pedig ezúttal ennek okáról kérdezte. Hernádi Judit elárulta, hogy mindez azért van, mert szerinte nem jók a kérdések, és ez feldühíti őt. Másrészt a művésznő egyáltalán nem szeret magáról beszélni, és már különben is unja magát. 

"Általában azért nem szeretek nyilatkozni, mert nem jók a kérdések, és ez feldühít. A másik része meg az, hogy nem szeretek magamról beszélni. Az például sokkal jobban érdekel, hogy te hogy vagy, de hát... ez a helyzet!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Heti Hetes sztárja, aki interjúundora ellenére most szívesen beszélgetett a sztártévé munkatársával.

Hernádi Judit szerint, ha nem önmagáról kellene beszélnie, akkor kiderülne, hogy Ő mennyivel helyesebb ember, mint amilyennek gondolják. "Saját magamat én már unom!" - kiált fel a Tabu Tv internetes videójában a színésznő. De vajon nem zavarja Őt, hogy ilyen fura egyéniség? "Most már olyan mindegy erre a kis időre... elleszek majd... megpróbálom én leküzdeni ezt a dolgot!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hernádi.

"A horoszkóp az nekem egy fontos dolog, de én nem szoktam erről beszélni. Ez az én napi örömöm, én ezzel elvagyok. Csak saját magamnak csinálom, mert ez engem érdekel, de másnak nem csinálom, van erre ember elég!" - meséli a tabutv.hu kérésére Hernádi Judit.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x