Orosz Barbi 16 éves kora óta kávéfüggő!
Címlap / Showbiznisz / Orosz Barbi 16 éves kora óta kávéfüggő!

Orosz Barbi 16 éves kora óta kávéfüggő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Orosz Barbara már tini korától fogva él-hal a kávéért, szenvedélyének pedig legtöbbször különleges kávézókban hódol, persze csak ha nem zavarják el! 

A Cool Tv vörös démonja nem az a típus, aki ha felkel, akkor egyből remeg a kávéért, Őt inkább a fekete kortyolgatásának feelingje ejti rabul. "Én már gyakorlatilag 16 éves korom óta oda vagyok a kávéért, de akkor még persze nem lehetett még úgy fogyasztani, mint most. Ide a Costába olyan gyakran jártam, hogy egyszer azt mondták, hogy kérdezhetek, csak ne tartsam fel a sort..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Orosz Barbi.

"Nagyjából egy hat-hét évvel ezelőtt kezdtem el látni, amikor a kiskosztümös nők baromi jó tűsarkúban bemennek egy elegáns kávézóba, és felvesznek egy ilyen poharat. Én ezért a feelingért voltam annyira oda. Ezzel azért így lehet vonulni az utcán, és akkor olyan magabiztos az ember!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a műsorvezető.

Orosz Barbi arról is beszélt, hogy Ő nem remeg felkelés után a kávéért, hanem egészen másra használja a forró italt. "Nagyon nagyon könnyen ébredek, így nekem nem szükséges a kávé az ágyból való kiszálláshoz. Azt sokkal jobban szeretem, hogy ha beülök egy helyre, ami a törzshelyem, ahol pontosan tudják, hogy hogy iszom a kávét, és elolvasgatok akár órákon keresztül is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Orosz Barbara.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2616 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x