SP kisfiús arca mögött egy vérbeli rosszfiú rejtőzik?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / SP kisfiús arca mögött egy vérbeli rosszfiú rejtőzik?

SP kisfiús arca mögött egy vérbeli rosszfiú rejtőzik?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

SP most a Tabu Tv kedvéért emlékszik vissza a sulis csínytevésekre és vicces sztorikra... Az énekes megosztó személyiség volt már a gimiben is, vagy nagyon szerették őt,vagy épp pont az ellenkezője. Ez a szerep a jelenlegi, énekesi pályafutása alatt is visszaköszön. 


Rendezvénynaptár
SP az iskolai tanulmányait nézve kimagaslóan teljesítette az érettségit, minden tantárgyból jeles illetve kitűnő osztályzatot kapott, például az irodalom érettségije kimagaslóan jó lett: 90% feletti. Az énekes a Tabu Tv videójában elárulta, hogy nem volt épp egy tanár kedvenc, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint amit az interjú során hallhattunk tőle: "Nagyon hiperaktív voltam, rosszalkodtam órán, beszólogattam, nem tudtam egy helyben ülni félóránál tovább, van akit ez idegesített de van akit meg nem. Igazából olyan nagyon-nagy csínyek nem voltak, de mint mindenkinek, nekünk is voltak olyan osztálykirándulásaink, amikor például a kelleténél kicsit több "málna szörpöt" fogyasztottunk, mint mások, és hát mondjuk rosszul viselkedtünk. Volt példa olyan órára is amikor kikészítettük a tanárt, és kimenekült az óráról, de olyan kimagaslóan nagy dolgok nem voltak. Egy átlagos rossz osztály voltunk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában SP.

A sztár nem feledkezett meg volt osztálytársairól sem akikkel még a gimiben lett jóban, és akikkel még a mai napig is tartja a kapcsolatot. Az iskolában szerzett barátok közül, azzal a 4-5 emberrel ápol barátságot, akiket a suliba csak a „rosszfiúknak” emlegettek.


 
 
[ 1760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x