A Rippel fivérek egymás ellen fognak versenyezni a Pannónia-Ringen...
Címlap / Showbiznisz / A Rippel fivérek egymás ellen fognak versenyezni a Pannónia-Ringen

A Rippel fivérek egymás ellen fognak versenyezni a Pannónia-Ringen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A gyorsasági autóversenyzés tavaszi fordulóját, május 29-én és 30-án, a Pannónia-Ringen szervezik, ahol a közönséget is bevonják az autóversenysenyzésbe. Naponta három szerencsés látogató ülhet be profi autóversenyzők mellé, hogy a valódi száguldás élményével gazdagodjanak. A két VIP autóban, ezúttal a Rippel fivéreknek lesz lehetőségük bizonyítani. Emellett meghirdetik a Rajtrács Szépe szépségverseny is, amelyen a résztvevő hölgyek értékes nyereményekre számíthatnak, továbbá a díjátadó ünnepség után, egész estés szórakozás várja a látogatókat. 

 

Május utolsó hétvégéjén, a körpályás gyorsasági autóversenyzés nagyszabású eseményének lehet tanúja a nagyérdemű. A számtalan autócsoda mellett, a két VIP autóban a Rippel fivérek mérik össze tudásukat a versenypályán. Miközben készülnek a kilencedik világrekord kísérletükre, amely egy ejtőernyős produkció lesz, az autóversenyzői pályafutásukat is útnak indítják: "Imádjuk a különleges kihívásokat, korábban beleszagoltunk egy picit a benzingőzbe, ezért alig vártuk, hogy érkezzen egy autóversenyzői felkérés. Olyannyira izgatottak vagyunk a versenyzés miatt, hogy internetről letöltöttük a Pannónia-Ring pályarajzát, amely alapján már be is tanultuk a kanyarokat. Közvetlenül a horvátországi, világrekordra való felkészülés után rohanunk a versenypályára edzeni" - nyilatkozták a testvérek. Mint montdták, ez alkalommal is készülnek egy különleges mutatvánnyal, amelyhez igénybe fogják venni a VIP autókat, azonban részleteket egyelőre nem árultak el.


A meglehetősen izgalmasnak ígérkező autóverseny-sorozat, két napon keresztül, számos versenyen vonultatja fel a különböző autóalkotásokat. A VIP autókon túl, többek között a kis -és nagytúrautók népes mezőnye (Porschék, Ferrarik, BMW-k, Alfa Romeo-k), a formula autók bravúros versenye az osztrák Formel Historic mezőnyével kiegészítve, a hazai biokupás Suzukik az Osztrák futammal (1.6-os autók) közösen induló kupaversenye, a Histo Cup Austria szervezésében zajló BMW 325i Challenge (több mint 50 BMW) és a Young Timer, illetve a Histo Cup kategória (régebbi és kevésbé régi gyártású túraautók) küzdelme fogja elkápráztatni az eseményre kilátogatókat. Az előzetes nevezések alapján e hétvégén is, több mint 200 versenyautó fog a különböző kategóriákban a pályán versenyezni.


A versenyek lenyűgöző látványán felül, a közönség is versenyautóba ülhet, mivel szombaton és vasárnap is, három-három szerencsés látogató utazhat egy BMW Challenge versenyautóval, profi versenypilótával, a Pannónia-Ring aszfaltján.

Rendhagyó szépségversenyen vehetnek részt a hétvége szombati napjára ellátogató csinos hölgyek, ugyanis a közönség köreiből választják majd ki azokat a kedves lányokat, akik a szalagjaikra gyűjtött aláírások alapján nyerhetik el a Rajtrács Szépe címet. A hölgyek tiszteletére, a díjátadóval egybekötött, egész estés fogadást rendeznek Rajtrács Party névre keresztelve, ahol a közönségnek alkalma lesz találkozni a versenyzőkkel is.


 
 
[ 1413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x