Miley Cyrus lábat és "tevepatát" villantott
Címlap / Showbiznisz / Miley Cyrus lábat és "tevepatát" villantott

Miley Cyrus lábat és "tevepatát" villantott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hiába a média nyomása, máshol sem tartják helyénvalónak, ha szinte még gyerek sztárok hirtelen elkezdenek úgy tenni, mintha felnőttek lennének. 

Ismét Miley Cyrus lépett túl egy bizonyos határt. A 17 éves Hannah Montana a jelek szerint nem nagyon bír a pubertáskorral, muszáj mindenáron szexuális indíttatású cselekedetekkel felhívnia magára a figyelmet.


Most éppen egy portugáliai koncertjén akart úgy kinézni, mint a nagylányok: fekete bőrdzsekit, magas sarkú csizmát és egészen rövid body-t viselt, amely meglehetősen szorosan simult az altestére, érdekes látványt eredményezve, amelyet az amerikai szlengben tevepatának hívnak. Meglehetősen egyértelmű folytatása ez a Can’t Be Tamed videoklipben látható merészebb dizájnnak, de jó kérdés, hogy jó példa-e Miley rajongói számára, akik többnyire még nála is sokkal fiatalabbak.


Miley számára ez mozgalmas hónap volt: először a szexi videóklip, aztán a hastánc a producerével, most pedig ez. Vajon mikorra várható a kislány első súlyosabb macskajajáról tanúskodó fotósorozat?


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x