Charlie Sheen börtönbe kerül
Címlap / Showbiznisz / Charlie Sheen börtönbe kerül

Charlie Sheen börtönbe kerül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Két pasi - meg egy kicsi sorozat sztárja hétfőn 30 napra bevonul a börtönbe, mert bántalmazta a feleségét.  

Charlie Sheen maga döntött úgy, hogy elvállalja az egyezségként felkínált rövid börtönbüntetést, mert a másik lehetőség, a próbára bocsátás túl kockázatos lett volna. Ha ugyanis a próbára bocsátás időszaka alatt elkövet valamit, akkor már súlyos büntetésre számíthat.

Az egyezség részeként bűnösnek vallotta magát kisebb szabálytalanságok elkövetésében, és ezért ejtették ellene a súlyos testi sértés vádját.

A 44 éves filmsztárt karácsonykor a coloradói síparadicsomban, Aspenben tartóztatták le, mert bántalmazta feleségét, Brooke Muellert. A nő szerint részegen kést fogott a nyakához és azzal fenyegette, hogy megöli.

Bár Sheen és Mueller azóta már elváltak, a nő visszavonta a feljelentést. Az ügyészek azonban ennek ellenére fenntartották a vádat. A mostani alkut a színész ügyvédei kötötték az ügyészekkel.

Az is fontos szempont volt, hogy a büntetés elég rövid legyen ahhoz, hogy Sheen augusztusban elkezdhesse forgatni a Két pasi - meg egy kicsi sorozat új évadát. Jó magaviselet esetén a 30 napos büntetést még felezhetik is. A kiszemelt börtön egyébként - mint az a lenti képeken is látható - a maga műfajában igazán kényelmesnek számít.

Charlie Sheen 2008-ban vette feleségül a jelenleg 32 éves Brooke Muellert, egy volt ingatlan ügynököt. Két iker fiúk van.







 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x