Kiss Ramóna lopja a hozzá illő tanácsokat!
Címlap / Showbiznisz / Kiss Ramóna lopja a hozzá illő tanácsokat!

Kiss Ramóna lopja a hozzá illő tanácsokat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az internetes sztártévé riportere arról kérdezte Kiss Ramónát, hogy milyen öltözékben érzi jól magát a hétköznapi életben és a munkájában. 

A Barátok Közt sztárja elárulta nekünk, hogy ő mindenféle stílust kedvel, neki csupán az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében. Kiss Ramóna szerint egy nőben az ápoltság, a smink és a hétköznapi dolgok a legfontosabban, de az sem elhanyagolható, hogy az ember olyan ruhát vegyen fel, amiben jól érzi magát. A gyönyörű lány elárulta, hogy általában sokáig bírja magas sarkúban, de a kocsiba érve már alig várja, hogy lerugdoshassa magáról a cipellőket. Ramóna egyébként kedveli a tűsarkakat, de mint bárki más, azért ő sem menne "magas sarkúban futni" - meséli a tabutv.hu riporterének Kiss Ramóna.

Ramóna szerint az a lényeg, hogy ha nem érzed jól magad, tök mindegy milyen ruha van rajtad, az egész kollekció rossz lesz, és azt sugárzod kifelé, hogy ez egyáltalán nem jó. A színésznő azt is elárulta, hogy a barátja is hasonló véleményen van, tehát szereti ha sportos, ha elegáns, ha extrém ruhában van a szerelme.

A Tabu Tv riportere a mai fiatalok öltözködési stílusáról is megkérdezte Kiss Ramónát. Mivel a színésznőnek is van egy 15 éves kishúga, tapasztalatból beszél a arról, hogy szerinte nagyon befolyásolhatóak, de ez persze minden korosztályra igaz. Ha egyvalaki elkezd hordani valami ruhát akkor az a hullám végigsöpör a tizennégy-tizenöt éves korosztályon, de szerinte ez teljesen normális mert ez minden korosztállyal így van. "Én is figyelem a hozzám korban közeli hölgyeket, hogy hogyan öltözködnek, és néha bizony el is lopok egy-egy tanácsot, vagy egy jól kinéző darabot!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Barátok Közt Zsófija.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4537 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x